Ben zaten 30 a geldiğimde deli gbi gezecem ortalıkta hasta edecekler beniİnsanlar kırılmasın diye kendinizi strese sokmaya gerek yok bırakın herkes yerini ve haddini bilsin yada katlanacaksanızda takmaman lazım kuzum böyle kendini hasta edersin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah bi diyebilsemHoşttt diyemedin mi kuzu![]()

Son 4 gun sen beni nasil riske atablrsin ya hala sinirlerim tepemde canm vala ya biktim sokak olsun da milleteCanım şimdiden tavrını koy ben öyle yaptım kimseyi kabul etmicem diyorum arayan soranlara doguma yakın virüs olmak istemiyorum sonuçta ameliyata giricem kendimi de bebeğimi de riske atamam diyorum anlamayan da anlamıyor kendini de üzme bak birsey kalmadı doğumuna sabret strese girme canım allah kolaylık versin

Ben dogumdan 1 gun once biseyler paylasacam vhatsaptan kuzum ama bu okuzler anlamaz gene gelirlerHayatım sakın kendini strese sokma kabul etme Allah aşkına bebeğini düşün kendini düşün kim kırılacak kim üzülecek diye düşünme benim arka sokagimda babam ablam ben onlar la bile görüşmüyorum telefonda görüntülü ariyacagim bebek doğunca sakın kendini strese sokma bebeğine süt vereceksin stres yapma ailenin watsap gurubu varsa eşin yazsın kimse kırılmasin ama etraf vuris kaynıyor salgın nedeniyle ziyaretçi kabul etmiyoruz desin

Aynen aynen kuzum dertleri o sutum inmesin mama vereyim rezillik cekeyim aci cekeyimSen onları takma canım inşallah sütün hemen gelir, gelmese de sırf onlar dedi diye mama verecek değilsin ya yine bildiğini yaparsın. Zaten şimdiden kendini strese sokarsan Allah muhafaza sütünün hemen geleceği varsa o da kesilir. Onların da istediği o zaten.
Allah böylelerine fırsat vermesin inşallah.
Sana ne yaptılar kuzum aglamaAllah'ım bu horumceleein soyunu curutsun inşallah bende sabahtan beri o ağzımı bozmiyacam görümcem yüzünden ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan ben onları ve onun gibilerini Allah'a havale ediyorum bu mübarek günde![]()

Sen daha bi tanisan kuzum daha neler neler soyluyir beni deli ediyorlar ya birde bugun pasta börek yapmami bile beklemis laf dokunduruyor gizem durmaz bisey yapar gene dedim diyor hasta ya 4 gun sonra doguracam ben ya hizmetcinmiyim seninBeni bile ateş bastı okurken canım ya.Nekadar anlayışsız.Hiç birşey bilmeyip bilmişlik taslayan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.Sen canını sıkma yinede doğum üstü kafana takma Gizemim canım benim.
![]()
Canimsin aytenimCanim benim hic takma bow ver getsin sag kulagindan girsin solundan ciksin hecne umrunda olmasin inwallah sen kavuwacagin gunun hayalini kur oyle diyende de ki o guzel nasiyyetlerini kendine sakla bow ver kuzum yaa opuyorum seni aldirmaa![]()

Son düzenleme: