Şimdiden başladık 😤😤😤😤

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Şimdiden başladık 😤😤😤😤 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,508 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şimdiden başladık 😤😤😤😤
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
İnsanlar kırılmasın diye kendinizi strese sokmaya gerek yok bırakın herkes yerini ve haddini bilsin yada katlanacaksanızda takmaman lazım kuzum böyle kendini hasta edersin
Ben zaten 30 a geldiğimde deli gbi gezecem ortalıkta hasta edecekler beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hoşttt diyemedin mi kuzu 🙄
Ah bi diyebilsem😭😭😭

Canım şimdiden tavrını koy ben öyle yaptım kimseyi kabul etmicem diyorum arayan soranlara doguma yakın virüs olmak istemiyorum sonuçta ameliyata giricem kendimi de bebeğimi de riske atamam diyorum anlamayan da anlamıyor kendini de üzme bak birsey kalmadı doğumuna sabret strese girme canım allah kolaylık versin
Son 4 gun sen beni nasil riske atablrsin ya hala sinirlerim tepemde canm vala ya biktim sokak olsun da millete😖

Hayatım sakın kendini strese sokma kabul etme Allah aşkına bebeğini düşün kendini düşün kim kırılacak kim üzülecek diye düşünme benim arka sokagimda babam ablam ben onlar la bile görüşmüyorum telefonda görüntülü ariyacagim bebek doğunca sakın kendini strese sokma bebeğine süt vereceksin stres yapma ailenin watsap gurubu varsa eşin yazsın kimse kırılmasin ama etraf vuris kaynıyor salgın nedeniyle ziyaretçi kabul etmiyoruz desin
Ben dogumdan 1 gun once biseyler paylasacam vhatsaptan kuzum ama bu okuzler anlamaz gene gelirler 🙄😡

Sen onları takma canım inşallah sütün hemen gelir, gelmese de sırf onlar dedi diye mama verecek değilsin ya yine bildiğini yaparsın. Zaten şimdiden kendini strese sokarsan Allah muhafaza sütünün hemen geleceği varsa o da kesilir. Onların da istediği o zaten.

Allah böylelerine fırsat vermesin inşallah.
Aynen aynen kuzum dertleri o sutum inmesin mama vereyim rezillik cekeyim aci cekeyim

Allah'ım bu horumceleein soyunu curutsun inşallah bende sabahtan beri o ağzımı bozmiyacam görümcem yüzünden ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan ben onları ve onun gibilerini Allah'a havale ediyorum bu mübarek günde 🙏
Sana ne yaptılar kuzum aglama😢

Beni bile ateş bastı okurken canım ya.😡Nekadar anlayışsız.Hiç birşey bilmeyip bilmişlik taslayan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.Sen canını sıkma yinede doğum üstü kafana takma Gizemim canım benim.😘😘😘
Sen daha bi tanisan kuzum daha neler neler soyluyir beni deli ediyorlar ya birde bugun pasta börek yapmami bile beklemis laf dokunduruyor gizem durmaz bisey yapar gene dedim diyor hasta ya 4 gun sonra doguracam ben ya hizmetcinmiyim senin

Canim benim hic takma bow ver getsin sag kulagindan girsin solundan ciksin hecne umrunda olmasin inwallah sen kavuwacagin gunun hayalini kur oyle diyende de ki o guzel nasiyyetlerini kendine sakla bow ver kuzum yaa opuyorum seni aldirmaa💋♥️
Canimsin aytenim 😣

Son düzenleme:

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim hic takma bow ver getsin sag kulagindan girsin solundan ciksin hecne umrunda olmasin inwallah sen kavuwacagin gunun hayalini kur oyle diyende de ki o guzel nasiyyetlerini kendine sakla bow ver kuzum yaa opuyorum seni aldirmaa💋♥️
Canimsin aytenim 😣
Allah'ım böyle çok bilmiş dusuncesiz insanlardan uzak tutsun hepimizi yaa bence kabuk etme eve filan kırılır vs ederse de kırılsınlar söz konusu oğlun ve sensin kusura bakmasınlar ikinizde Allah korusun enfeksiyon kapmaya baya musaiit olacaksınız insanların düşünceli olması gerekirken biz düşünüyoruz resmen ya 😡Allah'ım sabır versin 🤲🏻
Sorma ya ben bukadar insanlara sevecen sicak yaklasirken kimseye akil vermezken dusunceli davranirken insanlar böyle yaptıgnda çıldırıyorum inan varya kuzum ölsem umruna gelmez oyle insan bunlar

Ulan aynı benim görümcem bu hayatta katlanamam birde evine kimseyi evine almazmis o lafi dediginde kapıyı gosterseydin pis egoist düşünme yoksunu sinir oldum ya Allah sabır versin kocana da akıl fikir versin
Daha sinir olacagim geride bakalm kuzum sabrediyorum ama patlarsam da pis patlarim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canimsin aytenim 😣

Sorma ya ben bukadar insanlara sevecen sicak yaklasirken kimseye akil vermezken dusunceli davranirken insanlar böyle yaptıgnda çıldırıyorum inan varya kuzum ölsem umruna gelmez oyle insan bunlar

Daha sinir olacagim geride bakalm kuzum sabrediyorum ama patlarsam da pis patlarim
İnsanlar düşüncesiz ve benciller çünkü zaten anlattığına göre maşallah pek bı burnu havadalar sanirim onlara hiç laf anlatılmaz hep ben hep ben der onlar evine filan alma konuşursa da konuşsunlar 🤦🏻‍♀️

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Bugun gorumcemle kızı geldi oturmaya benim dogumuma 4 gun kaldi oturdugum yerden kalkamyorum neymis beni goreceklermis de kendi olsa eve allahn kulunu almaz 😤 birde virus tavan yaptı gene aksama kadar geziyor sen ne hakla beni riske atıyorsun ya nasil gerildim bugun anlatamam bide bilmis bilmis akil veriyor dogar dogmaz mama verecekmisim de sarilik olmayacakmis da neden lacivert taç takacakmisim neden kirmizi takmiyomusum da ben sali gun hastaneye gelirim şunu söyle yapin bunu böyle yapin da valaha katil edecekti bugun beni😤 bu bahsettigim gorumcemin kizi 35 yasinda bilmişin ama bi b*k bilmeyen cahil her konuda bunun dedigi doğrudur sen anlatrken dinlemez duymazlktan gelir ay valaha simdiden germeye basladilar dogum sonrası gelen gelene artk her kafadan bi ses off😭😡🤬
Kıyamam ya anlayışlı akraba eş dost bulmak zor İnanki yoğun bakımdan cikipta ertesi hafta gelen olmuştu anlayisli yok malesef alamam gelme de diyemiyosun bide artık herkes hastaa ortalık fena napacaksak bilemiyorum Allah korusun yardımcımız olsun 😔

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kıyamam ya anlayışlı akraba eş dost bulmak zor İnanki yoğun bakımdan cikipta ertesi hafta gelen olmuştu anlayisli yok malesef alamam gelme de diyemiyosun bide artık herkes hastaa ortalık fena napacaksak bilemiyorum Allah korusun yardımcımız olsun 😔
Amin cicegim benim🤦‍♀️😣

İnsanlar düşüncesiz ve benciller çünkü zaten anlattığına göre maşallah pek bı burnu havadalar sanirim onlara hiç laf anlatılmaz hep ben hep ben der onlar evine filan alma konuşursa da konuşsunlar 🤦🏻‍♀️
Hemde ne burnu havada 🙄

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bugun gorumcemle kızı geldi oturmaya benim dogumuma 4 gun kaldi oturdugum yerden kalkamyorum neymis beni goreceklermis de kendi olsa eve allahn kulunu almaz 😤 birde virus tavan yaptı gene aksama kadar geziyor sen ne hakla beni riske atıyorsun ya nasil gerildim bugun anlatamam bide bilmis bilmis akil veriyor dogar dogmaz mama verecekmisim de sarilik olmayacakmis da neden lacivert taç takacakmisim neden kirmizi takmiyomusum da ben sali gun hastaneye gelirim şunu söyle yapin bunu böyle yapin da valaha katil edecekti bugun beni😤 bu bahsettigim gorumcemin kizi 35 yasinda bilmişin ama bi b*k bilmeyen cahil her konuda bunun dedigi doğrudur sen anlatrken dinlemez duymazlktan gelir ay valaha simdiden germeye basladilar dogum sonrası gelen gelene artk her kafadan bi ses off😭😡🤬
Hiç kimse için canını sıkma görümcen kim kızı kim niye onlar için kendini strese sokuyorsun canım. Sen nasıl istiyorsan öyle yap onlar kendileri çalsın kendileri oynasın. Da bu zamanda kalkıp gelmeleri olacak iş değil keşke maske takarak tepkini koysaydin deseydin birkaç güne doğuma gideceğim korona var riske atamam deseydin. Böyle cahil düşüncesiz insanlara tepkini koyacaksın ki hadlerini bilsinler 😒 ama kendini de bebeği de strese sokma bu zaman senin bebeğine kavuşmana günler kaldığı zamanlar bu zamanları mutlu geçir kimseyi takma unutma sen ve bebeğinden daha değerli kimse yok 🤗🤗🥰🥰

Ve Allah'tan görümcelerimle mesafeliyim öyle kafalarına göre kalkıp gelemezler gelse bile karışamazlar kendi sınırını çiz kimse kırılmasın gücenmesin diye kendini sıkıntıya sokma 🤗🤗

Dogum yaptım akıyordu cnm hemen geldi şükür inşallah seninde gelir
İnşallah mamaya ihtiyaç duymaz 🙏🙏

Son düzenleme:

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hiç kimse için canını sıkma görümcen kim kızı kim niye onlar için kendini strese sokuyorsun canım. Sen nasıl istiyorsan öyle yap onlar kendileri çalsın kendileri oynasın. Da bu zamanda kalkıp gelmeleri olacak iş değil keşke maske takarak tepkini koysaydin deseydin birkaç güne doğuma gideceğim korona var riske atamam deseydin. Böyle cahil düşüncesiz insanlara tepkini koyacaksın ki hadlerini bilsinler 😒 ama kendini de bebeği de strese sokma bu zaman senin bebeğine kavuşmana günler kaldığı zamanlar bu zamanları mutlu geçir kimseyi takma unutma sen ve bebeğinden daha değerli kimse yok 🤗🤗🥰🥰

Ve Allah'tan görümcelerimle mesafeliyim öyle kafalarına göre kalkıp gelemezler gelse bile karışamazlar kendi sınırını çiz kimse kırılmasın gücenmesin diye kendini sıkıntıya sokma 🤗🤗

İnşallah mamaya ihtiyaç duymaz 🙏🙏
Ne guzel söyledin canim benim😢 vala.smdi vhatsaptan vaka sayisini paylastim doguma son 3 gun kala diye cunku hafta sonu da eltimgilin gelme ihtimali var onun onunu kesmek icin insallah anlar da gelmezler😖 dogum sonrası hepsi gelecek ya dusundukce geriliyorum ya

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ne guzel söyledin canim benim😢 vala.smdi vhatsaptan vaka sayisini paylastim doguma son 3 gun kala diye cunku hafta sonu da eltimgilin gelme ihtimali var onun onunu kesmek icin insallah anlar da gelmezler😖 dogum sonrası hepsi gelecek ya dusundukce geriliyorum ya
Kuzum ziyaretçi kabul etmiyoruz kırkı çıkana kadar diye paylaşım yapsanda üstlerine alınmazlar bence biz yabancı değiliz derler o kadar rahatlar anladığım kadarıyla eşinin müdahale etmesi lazım kaynanan gelsin ama kızları sonra gelsin ben sadece kaynanamı kabul ettim görümcelerimi Kırkından sonra kabul ettim kendi ailem zaten burda değil sadece annem geldi birkaç gün kaldı onuda geri gönderdim işimi kendim yapabiliyorum diye

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ziyaretçi kabul etmiyoruz kırkı çıkana kadar diye paylaşım yapsanda üstlerine alınmazlar bence biz yabancı değiliz derler o kadar rahatlar anladığım kadarıyla eşinin müdahale etmesi lazım kaynanan gelsin ama kızları sonra gelsin ben sadece kaynanamı kabul ettim görümcelerimi Kırkından sonra kabul ettim kendi ailem zaten burda değil sadece annem geldi birkaç gün kaldı onuda geri gönderdim işimi kendim yapabiliyorum diye
Kaynanam yok kuzum kayınpederim de buyuk geliniyle bir yaşıyor 6 kisiler cocuklarla birlikte🙄

Tüm sayfalar yüklendi.