Siskinlik ve gaz sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gurbett tarafından oluşturulan Siskinlik ve gaz sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 635 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Siskinlik ve gaz sorunu
Konbuyu başlatan Gurbett
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gurbett

Gurbett

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler, 6 haftalik gebeyim.
Bulanti, siskinlil ve hazimsizlik sorunum var. Karnım cikti bile ama bu gazdan dolayi. Ve Oksapar igne kullaniyorum gobegim acidigi icin sıkı seyler giyemiyorum. Ama sanki 5 aylik gibiyim.

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Bulanti, siskinlil ve hazimsizlik sorunum var. Karnım cikti bile ama bu gazdan dolayi. Ve Oksapar igne kullaniyorum gobegim acidigi icin sıkı seyler giyemiyorum. Ama sanki 5 aylik gibiyim.
Kontrole gittiğin zaman doktoruna söyle belki yediklerin dokunuyor iğne bende doğumdan sonra kullandım ama yan etkisi olacağını sanmıyorum

...

Moderator
Mod
rank
Aynı şeyleri ben yaşadım canım.gaz şişkinlik çok zor.Limonlu su iyi geliyor.Ama tabi herhün tekrar eden bir şişlik oluyor canım.20 haftadan sonra biraz rahatladım canım.inşaAllah sen erken düzelirsin.🤗

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm mide sorunları yaşaman çok normal ilerleyen haftalarda düzelir ama dayanılmayacak gibi ise ilaç yazıyo doktorlar

Gurbett

Kayıtlı Üye
rank
Kontrole gittiğin zaman doktoruna söyle belki yediklerin dokunuyor iğne bende doğumdan sonra kullandım ama yan etkisi olacağını sanmıyorum
Evet soyliycem. Nornalde kabuzlik sorunu asla yasamam bence en buyuk etkisi o diye dusunuyorum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm mide sorunları yaşaman çok normal ilerleyen haftalarda düzelir ama dayanılmayacak gibi ise ilaç yazıyo doktorlar
Sabah kalkinca bisey yok. Ama aksam olunca sisiyor gobegim. Rahat degil yani. Bilemedim oyle cok bisey de yemiyorun zaten icim almiyor.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabah kalkinca bisey yok. Ama aksam olunca sisiyor gobegim. Rahat degil yani. Bilemedim oyle cok bisey de yemiyorun zaten icim almiyor.
Aynı şeyleri ben yaşadım canım.gaz şişkinlik çok zor.Limonlu su iyi geliyor.Ama tabi herhün tekrar eden bir şişlik oluyor canım.20 haftadan sonra biraz rahatladım canım.inşaAllah sen erken düzelirsin.🤗
Hani daha yok denecek derecede bebek, yani gobek cikiyor aksam olunca. Dr. Soyliyim belki bi ilac vs yada bi oneride bulunur.

Tüm sayfalar yüklendi.