Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar 35 haftalığız ilk gebeliğim bebeğin suyu fazla birde bebek eskisi gibi duruyor baş aşagı dönmemiş daha zamanı var ama doktorum sezeryan dedi sezeryanın suyla alakası varmı ya
Hanımlar 35 haftalığız ilk gebeliğim bebeğin suyu fazla birde bebek eskisi gibi duruyor baş aşagı dönmemiş daha zamanı var ama doktorum sezeryan dedi sezeryanın suyla alakası varmı ya
Suyun neyle alakası var bilmiyorum hiç ama beslenme ile ilgili diye duymuştum sanırım üzme kendini ya belki o zamana kadar döner bebek bu bugün yukarıda yarın aşağıda yani döner bence dönmezse de sıkıntı etme sezeryan olursun yeter ki sağlıkla gelsin dünyaya önemli olan bu değil mi sıkma canını
Suyun neyle alakası var bilmiyorum hiç ama beslenme ile ilgili diye duymuştum sanırım üzme kendini ya belki o zamana kadar döner bebek bu bugün yukarıda yarın aşağıda yani döner bence dönmezse de sıkıntı etme sezeryan olursun yeter ki sağlıkla gelsin dünyaya önemli olan bu değil mi sıkma canını
35 haftaya kadar banada hep suyun fazla dendi 36 da normale donmus dedi 37+4 uz bugun benim ilkimde sezeryan oldugu icin bunuda sezeryan yapc a sen bekleyebilirsin canim bencede baska doktora da git
Su fazlalığından sezeryan olacağını pek sanmıyorum başka doktora görünebilirsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Çoğunlukla pozisyonla alakalı die biliyorum canım ama doğumdan 1 hafta önce dönen bebeklerde var içini rahat tut. Önemli olan yavruna kavuşma artık ne gerekirse onu yaparsın yeterki strese girme.