Sorum var Sizce ya 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Sizce ya 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 574 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizce ya 🥺
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 35 haftalığız ilk gebeliğim bebeğin suyu fazla birde bebek eskisi gibi duruyor baş aşagı dönmemiş daha zamanı var ama doktorum sezeryan dedi sezeryanın suyla alakası varmı ya🥺
Suyun neyle alakası var bilmiyorum hiç ama beslenme ile ilgili diye duymuştum sanırım 🙄 üzme kendini ya belki o zamana kadar döner bebek bu bugün yukarıda yarın aşağıda yani döner bence dönmezse de sıkıntı etme sezeryan olursun yeter ki sağlıkla gelsin dünyaya önemli olan bu değil mi sıkma canını 🤗🤗🥰🧿🧿

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Suyun neyle alakası var bilmiyorum hiç ama beslenme ile ilgili diye duymuştum sanırım 🙄 üzme kendini ya belki o zamana kadar döner bebek bu bugün yukarıda yarın aşağıda yani döner bence dönmezse de sıkıntı etme sezeryan olursun yeter ki sağlıkla gelsin dünyaya önemli olan bu değil mi sıkma canını 🤗🤗🥰🧿🧿
Tabiki öyle canım benim ama şaşırdığım nokta daha 32 haftalıkken sezeryan denildi ne çabuk acaba özel olduğu için sezeryanmı fiyatı yüksek bilemedm ki

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 35 haftalığız ilk gebeliğim bebeğin suyu fazla birde bebek eskisi gibi duruyor baş aşagı dönmemiş daha zamanı var ama doktorum sezeryan dedi sezeryanın suyla alakası varmı ya🥺
35 haftaya kadar banada hep suyun fazla dendi 36 da normale donmus dedi 37+4 uz bugun benim ilkimde sezeryan oldugu icin bunuda sezeryan yapc a sen bekleyebilirsin canim bencede baska doktora da git

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Su fazlalığından sezeryan olacağını pek sanmıyorum başka doktora görünebilirsin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Çoğunlukla pozisyonla alakalı die biliyorum canım ama doğumdan 1 hafta önce dönen bebeklerde var içini rahat tut. Önemli olan yavruna kavuşma artık ne gerekirse onu yaparsın yeterki strese girme.

Tüm sayfalar yüklendi.