Sizide sıcak basıyor mu?

• Konbuyu başlatan Sicak basıyor
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sicak basıyor tarafından oluşturulan Sizide sıcak basıyor mu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,409 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizide sıcak basıyor mu?
Konbuyu başlatan Sicak basıyor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi
S

Sicak basıyor

Guest
6 haftalık hamileyim acaip sıcak basıyor beni sinir stres hepsi Bi yandan geliyor elimde değil bunları nasıl yatistirabilirim? Sıcak basmasını nasıl durdururum.

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
6 haftalık hamileyim acaip sıcak basıyor beni sinir stres hepsi Bi yandan geliyor elimde değil bunları nasıl yatistirabilirim? Sıcak basmasını nasıl durdururum.
Cnm gebelikte yaşanan normal şeyler daha kötüsü olmasında .. bulantı kusma baş ağrıların daha olacak .. bu sıcak basması için de arada pencereyi aç havalandir fazla sıcak ortamda oturma

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikte vücut ısısı bir miktar artar bol sıvı tüketerek üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz yada havalar serin kısa kısa yürüyüşler işe yarayabilir hem sakinleştirir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar