Bazen kendi kendime düşünüyorumda Yüce Rabbim beni en sıkıntılı zor yalnız zamanımda bu uygulamayı çıkardı önüme. Öylesine indirmişdim. Bi baktım hoşuma gitti . Nisan ayıydı katılalı. Çok yalnızdım annem ablalarım babam kimseyle konuşmuyorum. Kolej okumama rağmen bi arkadaşımla bile iletişimim yok eşim istemedi bende kabullendim. Bir diğer ablam zaten eltim bileniniz biliyodur. Benim aynı evde kuyumu kazan düşman gibi ablam. Zor sınavlar veriyorum ama beni hayatta belkide en morel olucak şeylerden biri bu uygulama ve sizlersiniz.sizleri öyle seviyorumki bazılarnlzl tanlyorum bazılarınızı deyil ama burası beni bağımlı yapdı

benim yüzümü güldürüyor. Hepinizi merak ediyorum sık sık. Bakıyorum cevap yazamıyorum evet de ama bakıyorum dogurduğunuz zaman mutlu oluyorum üzüldüyünüz zaman gerçekden üzülüyorum bir aile gibi oldunuz bana. 3 mocuğum var daha da doğuramam doktor izin vermiyor ama hiç bi zaman silmem bu uygulamayı. Keşke Türkiyede yaşasaydım tanışsaydık görüntülü konuşsaydık çok merak ediyorum. 2017 den beri hiç bir arkadaşım yok. Sanki birisiyle dertleşmeye ihtiyacım vardı . Rabbim sesimi eşitdi. Şükürler olsun sizin gibi iyi kalpli hanımlarla karşılaştım. Sizi tanıdım. Rabbim her kesin yardımcısı olsun bebeklerinizi çocuklarnızı ailenizi korusun. Bir Azeri olarak şunu söyleye bilirimki kesinlikle sizi azerilerden bile çok seviyorum.. eşim bu uygulamda böyle sohbet edildiyini bilmiyor biraz geri kafalı anlamıyor erkek var zannedicek diye söylemiyorum kendisi votsapımı bile kendine yöneltmiş bir kişi

o yüzden cevap yazamıyorum sık sık ama bakıyorum.
Bazen içerliyorum işte böyle ... sonra siz aklıma geliyorsunuz. Öyle bi paylaşmak istedim.
Siz benim için çook kıymetlisiniz ❣❣❣