Sorum var Slm

• Konbuyu başlatan Ceyda aktan
  • Toplam 107 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceyda aktan tarafından oluşturulan Slm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,938 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Slm
Konbuyu başlatan Ceyda aktan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Esmanurun annesi♥️

Kayıtlı Üye
rank
Evet çok afedersin arkadan filan dicekse eğer haram olduğunun farkında deil mi dicektim kuzum
@Esmanurun annesi♥️
Kiz arkadan degil utandm solemeye😂😂 seks falan yapabilir erkek illa arkadan onden yaparak bosalmazya kuzum😂 onu demeye calstm seksi bi elbise giy dans et o kendi kendine bosalsin😂😂kiz beni konusturyosunuzzz anlasaniza,😂😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kiz arkadan degil utandm solemeye😂😂 seks falan yapabilir erkek illa arkadan onden yaparak bosalmazya kuzum😂 onu demeye calstm seksi bi elbise giy dans et o kendi kendine bosalsin😂😂kiz beni konusturyosunuzzz anlasaniza,😂😂😂
Bi an ödümü kopardın valla ne dicen diye bekliyordum şaşkınlıkla🙈🙈

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ama her erkek de öyle şeylerden etkilenmiyor misal benim odun eşim hiç öyle seksi elbiseler gecelik filan adamı etkilemiyor 😁

Tüm sayfalar yüklendi.