Sorum var Sohbet 🌸

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamze🌸 tarafından oluşturulan Sohbet 🌸 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 848 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet 🌸
Konbuyu başlatan Gamze🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze🌸

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba Hanımlar nasılsınız 36.haftaya girdim böyle doğum anını kolaylaştıran egzersiz yaptıran takip ettiğiniz bir sayfa bir hoca var mı?
İyiyim canım sen nasılsın az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah 🤲 doğumu kolaylaştıran en yararlı hareket squat kendini zorlamadan yap YouTube da nasıl olduğu konusunda videolar var yardım alabilirsin

Gamze🌸

Kayıtlı Üye
rank
merhaba canim iyum sen nasilsin Rebbim sag salim kucagina almayi nasib etsin yutubda cok fszla var gebeler icin egzersiz kanalari
Çok şükür elhamdülillah iyiyim salı günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek.Evet çok fazla var hangisine bakacağımı şaşırdım Hani bildiğiniz sevdiğiniz bir sayfa varsa direkt ona bakayım dedim 😄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyiyim canım sen nasılsın az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah 🤲 doğumu kolaylaştıran en yararlı hareket squat kendini zorlamadan yap YouTube da nasıl olduğu konusunda videolar var yardım alabilirsin
Tamam canım çok sağ ol bakayım heyecanla bekliyoruz son zamanlar biraz zor geçiyor tabii ağırlaşınca

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba Hanımlar nasılsınız 36.haftaya girdim böyle doğum anını kolaylaştıran egzersiz yaptıran takip ettiğiniz bir sayfa bir hoca var mı?
Merhaba kuzum çok şükür iyiyim sen nasılsın
Bol bol yürüyüş yap merdiven çık yerleri elle sil hurma tüket sguat yap Rabbim kolay doğum nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.