Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dayanamadım hekime zng etdim deyir 7-8 heftelikdii 8 hefteliyee keçir.her şey normaldıı ürek 143 vurur..Normal gedir Her şey çok şükür.....ağrılarımada Noşba platfilin vurarsan dedii.ele berk ağrım yoxduyee sadece sol terefime iyneler batır yoxsa ele dözülmez derecedee ağrımır.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Caan düz deyirsen.Allaha emanet etmişem her gün dualar edirem mama oruc tutur her gün dualar edir..Allah her kesin Kömeyi olsunn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Caan düz deyirsen.Allaha emanet etmişem her gün dualar edirem mama oruc tutur her gün dualar edir..Allah her kesin Kömeyi olsunn
Tez deyill men 5-6heftedee tonus olan görmüşem papaverinn yazırr hekim ele olandaa.
Kuzum kanama veya lekelenme olmadığı sürece korkma bol bol dinlen kendini yorma. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Selam Kızlar nasılsınız.Kızlarr ben gu gün doktoraa gitdiim çift yumurtaa ikiziydi ama biri gelişmemiş 5 Haftalık kalmış.Ama birsi çok şükürr İnkişaf edir..ben 8 haftalık hesaplıyorum USB DİYOR 7 haftalık geç döllenmemi olmuş? Keçen defaa gitdiyimdede 6-7 haftalık diye söyledii şimdide 7 haftalık dedii Kafam karışdıı.Neysee eve geldiyimdee sol tarafımdaa ağrı olmaya başladıı hastanede hiç bir yerim ağrımıyorduu ama eve geldiyimdee sol Tarafımda bir Baskı var sankii el vurduğumdada ağrıyor..Acaba büyüyormuu diyee ağrım oluyor?
Selam Kızlar nasılsınız.Kızlarr ben gu gün doktoraa gitdiim çift yumurtaa ikiziydi ama biri gelişmemiş 5 Haftalık kalmış.Ama birsi çok şükürr İnkişaf edir..ben 8 haftalık hesaplıyorum USB DİYOR 7 haftalık geç döllenmemi olmuş? Keçen defaa gitdiyimdede 6-7 haftalık diye söyledii şimdide 7 haftalık dedii Kafam karışdıı.Neysee eve geldiyimdee sol tarafımdaa ağrı olmaya başladıı hastanede hiç bir yerim ağrımıyorduu ama eve geldiyimdee sol Tarafımda bir Baskı var sankii el vurduğumdada ağrıyor..Acaba büyüyormuu diyee ağrım oluyor?