Son günler

• Konbuyu başlatan ...
  • Toplam 65 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Son günler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,094 kez görüntülenmiş, 65 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Son günler
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Amin.Aynen canım benim doğumum yaklaştıkça duygularımda karıştı.😘😘😘🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım benim.5. olacak inşaAllah.7 yıl aradan sonra.Sanki ilk doğumum gibi.😘😘😘🤗
Hormonlardandır kuzum hele bide doğuma da gir o zmn insanın duyguları alt üst oluyor 🤗😘😉

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Gün yaklaştıkça çok duygusal oldum canım ya.😘😘😘🤗
Ayy kıyamam ya olur öyle kuzum 😉 gebeliğin son günlerinin tadını çıkarmaya bak bol bol fotoğraf çek güzel geçmesi için herşeyi yap. Kim bilir o günler bir daha ne zmn gelir dimi. Kendimce hep düşünüyorum keşke o son günlerin tadını bolca çıkarsaydım ama işte benim doğumum hiç beklemediğim bir vakitte oldu biliyordum doğum artık yakın ama gecenin üçü zamansız gelmekte nedir ki🤭🤣🤗😘

...

Moderator
Mod
rank
Ayy kıyamam ya olur öyle kuzum 😉 gebeliğin son günlerinin tadını çıkarmaya bak bol bol fotoğraf çek güzel geçmesi için herşeyi yap. Kim bilir o günler bir daha ne zmn gelir dimi. Kendimce hep düşünüyorum keşke o son günlerin tadını bolca çıkarsaydım ama işte benim doğumum hiç beklemediğim bir vakitte oldu biliyordum doğum artık yakın ama gecenin üçü zamansız gelmekte nedir ki🤭🤣🤗😘
Aynen canım.Fotoğraf çekiyorum hatıra kasın diye.😘Annesi sabredememiş gece demeden anneme kavuşayım demiş.Yerim ben onu ya.Benim yerimede öp kokla cennet kokulu miniğini.😘🤗🤗😍

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Aynen canım.Fotoğraf çekiyorum hatıra kasın diye.😘Annesi sabredememiş gece demeden anneme kavuşayım demiş.Yerim ben onu ya.Benim yerimede öp kokla cennet kokulu miniğini.😘🤗🤗😍
İyi yapıyorsun canım. Biraz öyle olmuş sanırım kurban olurum ben ona gerçekten annelik çok başka o duygu o hiss hele bide seni tamamıyla tanıdımı o zmn bambaşka oluyor. Teşekkürler teyzesi ellerinden öper ♥️😍

...

Moderator
Mod
rank
İyi yapıyorsun canım. Biraz öyle olmuş sanırım kurban olurum ben ona gerçekten annelik çok başka o duygu o hiss hele bide seni tamamıyla tanıdımı o zmn bambaşka oluyor. Teşekkürler teyzesi ellerinden öper ♥️😍
Bende öpüyorum cennet kokulu miniğini canım benim😘😘😘♥️

Kız mariya necəsən çocuklarmbenimherşeyim di adım hatrladınmıı? Bebek nasıl kaç aylık oldu

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kız mariya necəsən çocuklarmbenimherşeyim di adım hatrladınmıı? Bebek nasıl kaç aylık oldu
yaxsiyam canim. Əlbəttə xatırladım. Artıq altı aydır. Necəsən, övladların necədir?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende öpüyorum cennet kokulu miniğini canım benim😘😘😘♥️
Ellerinden öper canım 🤗😘 teşekkür ediyoruz teyzesi bizde seni öpüyoruz 😘

Tüm sayfalar yüklendi.