Son günler

• Konbuyu başlatan ...
  • Toplam 65 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Son günler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,094 kez görüntülenmiş, 65 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Son günler
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...
yaxsiyam canim. Əlbəttə xatırladım. Artıq altı aydır. Necəsən, övladların necədir?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ellerinden öper canım 🤗😘 teşekkür ediyoruz teyzesi bizde seni öpüyoruz 😘
Yaxşıyam məndə canım🥰🥰🥰 ay maşallah paşa böyüyübki.. ek qida verirsən? Nə vaxt başlamısan əlavəyeməyə? Niyə buralarda yox idin gözüm seni arayırdı vallaha Fatoş getdi səndə getdin darıxırdım😪

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Yaxşıyam məndə canım🥰🥰🥰 ay maşallah paşa böyüyübki.. ek qida verirsən? Nə vaxt başlamısan əlavəyeməyə? Niyə buralarda yox idin gözüm seni arayırdı vallaha Fatoş getdi səndə getdin darıxırdım😪
Təşəkkürlər əzizim. yenicə böyümüş balam . Bir ay əvvəl bərk yeməyə başladım. İlk olaraq meyvə püresi ilə başladım. Sonra uşaq biskvitinin resepti var, gündə üç dəfə yemək verirəm. Evim ayrı olduğu üçün Əli doğulandan sonra işimlə ayaqlaşa bilmədim. ona görə də məşq etməyə vaxtım yox idi. Fatoş və sənin üçün çox darıxdım 😔🥰

Təşəkkürlər əzizim. yenicə böyümüş balam . Bir ay əvvəl bərk yeməyə başladım. İlk olaraq meyvə püresi ilə başladım. Sonra uşaq biskvitinin resepti var, gündə üç dəfə yemək verirəm. Evim ayrı olduğu üçün Əli doğulandan sonra işimlə ayaqlaşa bilmədim. ona görə də məşq etməyə vaxtım yox idi. Fatoş və sənin üçün çox darıxdım 😔🥰
Kız senin cümlelerin hiç mənə anlam vermedi meşq ne iş ne anlamadım sen bunları nerden çevirip yazıyon yaaa🤔🤔🤔😁😁😁😁😁😁😁😁
Kandıramazsın beniii anlamsız kitap sözcükleri bunlar meşg etmek ne ya 🤣🤣🤣🤣🤣

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kız senin cümlelerin hiç mənə anlam vermedi meşq ne iş ne anlamadım sen bunları nerden çevirip yazıyon yaaa🤔🤔🤔😁😁😁😁😁😁😁😁
Kandıramazsın beniii anlamsız kitap sözcükleri bunlar meşg etmek ne ya 🤣🤣🤣🤣🤣
Kız yok ya bende anlamadım uygulama yazarken öyle yazılmış məşq nasıl yazıldı anlamadım. Farkındaysan bizim klavye Türkçe diline uygun o yüzden kelimeler harfler anca böyle yazılıyor🙄. Ben türküm sen Azerisin sizin dilinizde yazarken yanlışlarım olabilir çok normal dilinizi anlayabiliyorum becerebildiğim kadar konuşuyorum. Mutlu olman için sizin dilinizde yazmaya çalışıyorum. benim öyle anlamsız kitaplarım yok ben beni bilgilendiren kitaplar okurum. Bir yerden de çevirip yazmıyorum ,kusura bakma epey gülmüşsün cümlelerin çok kırıcı olmuş yaklaşımın hiç hoşuma gitmedi açıkçası. ( Orda şunu yazmıştım, Ali doğduktan sonra vaktim yoktu işlere yetişemiyordum ondan uygulamaya ara verdim dedim)

Son düzenleme:
Merhaba anneler gebelikte son günlerim.Karmaşık duygular var içimde.Bebeğime kavuşacağım için heyecanlıyım.Ama benden ayrılacağı için hüzünlüyüm.Tekmelerini,karnımda hıçkırmasını özleyeceğim.Doğuma gireceğim için korku var.Bir taraftanda gidip beşiğini seviyorum.Pazartesi günü doğumum var nasipse.İşte böyle anneler hormonlar tavan yaptı.😘😘
Bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle. İnsan gerçekten de o tekmeleri özlüyor ya keşke hc bitmese dimi😄

...

Moderator
Mod
rank
Bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle. İnsan gerçekten de o tekmeleri özlüyor ya keşke hc bitmese dimi😄
Aynen canım benim.Şu ana kadar hep vakit gelse doğsa diyordum.Şimdi biraz daha kalsın diyorum.Bugün kontrolum vardı doktorum bugün alalım dedi.İstemedim😅😘

Aynen canım benim.Şu ana kadar hep vakit gelse doğsa diyordum.Şimdi biraz daha kalsın diyorum.Bugün kontrolum vardı doktorum bugün alalım dedi.İstemedim😅😘
Kıyamam ya gerçekten çok garip bi his o sadece son zamanlar insan sağa sola dönemiyo uyuyamıyo diye biran evvel gelse diyor ama özlüyor canım kaçıncı bebeğin

Tüm sayfalar yüklendi.