4-5 haftalık gebesin kuzum doktora 2-3 hafta sonra görünsen daha sağlıklı olur direk bebeği görürsün
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 9 Temmuz 2022 #11 4-5 haftalık gebesin kuzum doktora 2-3 hafta sonra görünsen daha sağlıklı olur direk bebeği görürsün
G Gökçen Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 53 13 Temmuz 2022 #12 Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynen kuzum grevdeler diye dedim acile git diye Genişletmek için tıkla ... Bugün gittim keseyi gördü bebek küçük daha ,dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Temmuz 2022 Mervercan' Alıntı: 4-5 haftalık gebesin kuzum doktora 2-3 hafta sonra görünsen daha sağlıklı olur direk bebeği görürsün Genişletmek için tıkla ... Gittim keseyi gördü bebek küçük daha dedi
Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynen kuzum grevdeler diye dedim acile git diye Genişletmek için tıkla ... Bugün gittim keseyi gördü bebek küçük daha ,dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Temmuz 2022 Mervercan' Alıntı: 4-5 haftalık gebesin kuzum doktora 2-3 hafta sonra görünsen daha sağlıklı olur direk bebeği görürsün Genişletmek için tıkla ... Gittim keseyi gördü bebek küçük daha dedi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 14 Temmuz 2022 #13 Gökçen' Alıntı: Bugün gittim keseyi gördü bebek küçük daha ,dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Temmuz 2022 Gittim keseyi gördü bebek küçük daha dedi Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum gözün aydın
Gökçen' Alıntı: Bugün gittim keseyi gördü bebek küçük daha ,dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Temmuz 2022 Gittim keseyi gördü bebek küçük daha dedi Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum gözün aydın