Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim adetime 6 gün var ama böyle ağrı midemde böyle Normal şartlarda olmuyo sık çıkıyorum tuvlte sürekli tuvalete gitme hissi var test yprm birsey çıkmasa günümü bekleyip tekrar kan testi verirm inşallah hayırlsi rabbim isteyen herkese versin☺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba ben adetim bittikten sonra sıklıkla korumasız ilişkiye girdim daga sonra kasıklarımda ağrı mide kaynaması göğüs hassasiyeti oldu günüme 6 gün var erken gebelik testi yapsam sonuç alırmıyım
Merhaba ben adetim bittikten sonra sıklıkla korumasız ilişkiye girdim daga sonra kasıklarımda ağrı mide kaynaması göğüs hassasiyeti oldu günüme 6 gün var erken gebelik testi yapsam sonuç alırmıyım
Sen 4-5 gün sonra git kan ver ben adetime 4-5 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim gittim direk kan verdim beta hcg 15 ti doktor bile şaşırdı çocuğu ensesinden yakalamışsın diye
Sen 4-5 gün sonra git kan ver ben adetime 4-5 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim gittim direk kan verdim beta hcg 15 ti doktor bile şaşırdı çocuğu ensesinden yakalamışsın diye
Biraz daha sabır kuzum biz 6 ay denedik her ay 2-3 tane test yapardım eczacı toplu veriyimmi diyordu artık salıverdiğim ay istemsiz yaptım yine olmayacak diye ama o ay tuttu