Sorum var Sorum var

• Konbuyu başlatan Elifmina
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elifmina tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,913 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Elifmina
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Aysu nasıl balım sen nasılsın
Ay kuzum aysuyu hec sorma bugun sakin kizimin icinden sanki canavar cikmis😄durmadan agliyordu qazi felanda yok amma bilmedim neden agliyor şimdi sakinlewmis uyuyor o uykuya kalinca bende islermi hal edeyim dedim e sen nasilsin kayra nasil anesinin sozunu dinliyormu😍

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhba ben bugün normal şartlar da adet olmam lazım akşam test yaptim ama ama ikinci çok silik ama görünüyo hamilelik varmıdır
Merhaba cnm eğer silik çıkmışsa ikinci çizgi hamile olma olasılığın çok yüksek ☺️ sen kan testi ver cnm acilde zaten gebe olup olmadigin anlasilir

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ay kuzum aysuyu hec sorma bugun sakin kizimin icinden sanki canavar cikmis😄durmadan agliyordu qazi felanda yok amma bilmedim neden agliyor şimdi sakinlewmis uyuyor o uykuya kalinca bende islermi hal edeyim dedim e sen nasilsin kayra nasil anesinin sozunu dinliyormu😍
Yaa bebekler anormal ne zaman neye ağlıyor insan anlamıyor 😂😂🤦🏻‍♀️. Kayra tam bir canavar teyzesi canavar ben böyle çocuk görmedim 😂😂 annem ile beni dört dönderiyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar