F Feride ayık palta Kayıtlı Üye Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 7 16 Mart 2023 #1 19 haftalık hamileyim oruç tutmak istiyorum da zararlı olurmu acaba
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 16 Mart 2023 #11 Feride ayık palta' Alıntı: 19 haftalık hamileyim oruç tutmak istiyorum da zararlı olurmu acaba Genişletmek için tıkla ... Bende tutmuştum canm aynı 9 zmn hatta daha küçüktü bunda da az kaldı sayılır bende bilmiyorum yaa Oyla 0 Downvote
Feride ayık palta' Alıntı: 19 haftalık hamileyim oruç tutmak istiyorum da zararlı olurmu acaba Genişletmek için tıkla ... Bende tutmuştum canm aynı 9 zmn hatta daha küçüktü bunda da az kaldı sayılır bende bilmiyorum yaa
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 16 Mart 2023 #12 Doktorunla gorusmen lazım bu konuda kuzum Oyla 0 Downvote
Z Zeynep 73 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 881 16 Mart 2023 #13 Feride ayık palta' Alıntı: 19 haftalık hamileyim oruç tutmak istiyorum da zararlı olurmu acaba Genişletmek için tıkla ... Bende tutum bişey olmadı ama yengemede tutmuştu doktora giti doktor dedi oruç tutma suyun azalmış dedi ama bana bişey demedi Oyla 0 Downvote
Feride ayık palta' Alıntı: 19 haftalık hamileyim oruç tutmak istiyorum da zararlı olurmu acaba Genişletmek için tıkla ... Bende tutum bişey olmadı ama yengemede tutmuştu doktora giti doktor dedi oruç tutma suyun azalmış dedi ama bana bişey demedi