‼️Sorumsuz doktor ‼️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan ‼️Sorumsuz doktor ‼️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,679 kez görüntülenmiş, 82 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ‼️Sorumsuz doktor ‼️
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 31 ocakta düzenli gittigim doktor a 36 Haftalık Ken gittim 3 kg dedi bebek için 14subatta gel dedi kan tahlili için dün gece çok ağrım vardı başka bı doktor a gittim sabah bebek 2600 Gr dedi kan idrar tahlili yaptı nst bağladı EKG çekti yarın anestezi doktoru ile görüş bebek küçük olmasaydı 14subatta alırdık ama şimdi alsak kuvezde kalacak dedi 10 Şubat'ta gel bakalım bebek kilo almış mi dedi 10 Şubat a kadar bebeğin kilo alması için herşeyi denemem lazım sanal market ten alış veriş yaptim et ye pekmez muz kaşar peyniri süt dedi diğer doktor öyle diyince dedim cinsiyeti ne bari ona da bakın kız dedi ama çok moralim bozuldu 2600 nasıl olur ekmek pirinç makarna tatlı sakın yeme bebek kilo alsın diye dedi hızlı kilo nasıl alır bebek şimdi den herkese teşekkür ederim 💕🙏
Canım4 kg doğdu bebiğim tam tahılı ekmekle ıspanak tüket ve süt ürünleri kussan bile ye bebeğin besleniyor zaten sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin kuzum

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın bı ıspanak tam tahıllı ekmek almayı unutmuşum yarın onları da alıyım çok teşekkür ederim 🙏💕 7gun ne yedim yedim 😘🤣
Canım benim sağlıcakla kucağına al ben maydonozda çok yedim 😂😂 çocuğum o kadar doğdu maşallah 🧿 kızıma da 🤲🏻 Sende yiyebildiğin kadar ye morelini bozma cihazlar yanıltabiliyor 😇

MelekNur

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben pekmez kuru pasta kebap makarna bulgur ekmek pirinç sucuklu yumurta kaşarlı tost 4 buçuk kilo dogdu
Masallah ya ne güzel bı gebelik geçirmişsin. Şuan baya özendim cuma günü doğum yapicam hala yediğim içtiğim herşeyden midem bulaniyo. Modemin bulantısı geçti çok şükür die sevinirken reflü basliyo uykum iştahım hiç biseyim kalmadı ☹️

Gamze akdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 31 ocakta düzenli gittigim doktor a 36 Haftalık Ken gittim 3 kg dedi bebek için 14subatta gel dedi kan tahlili için dün gece çok ağrım vardı başka bı doktor a gittim sabah bebek 2600 Gr dedi kan idrar tahlili yaptı nst bağladı EKG çekti yarın anestezi doktoru ile görüş bebek küçük olmasaydı 14subatta alırdık ama şimdi alsak kuvezde kalacak dedi 10 Şubat'ta gel bakalım bebek kilo almış mi dedi 10 Şubat a kadar bebeğin kilo alması için herşeyi denemem lazım sanal market ten alış veriş yaptim et ye pekmez muz kaşar peyniri süt dedi diğer doktor öyle diyince dedim cinsiyeti ne bari ona da bakın kız dedi ama çok moralim bozuldu 2600 nasıl olur ekmek pirinç makarna tatlı sakın yeme bebek kilo alsın diye dedi hızlı kilo nasıl alır bebek şimdi den herkese teşekkür ederim 💕🙏
Canım ultrason cihazları yanlış ölçüm yapıyor doktorla alakalı değil kul yapısı sonuçta benim kızıma da 3 kilo dediler 2400 gr doğdu hiç kuveze falan da gitmedi bu doktora ne kadar guveniyosun senin ki 2600 müş benim bebeğim gelişmiyo 32 haftada kalmış 2100 gr şükret nolur rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hiç canını sıkma en azından gelişimi devam efiyor kilo alabilir

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ultrason cihazları yanlış ölçüm yapıyor doktorla alakalı değil kul yapısı sonuçta benim kızıma da 3 kilo dediler 2400 gr doğdu hiç kuveze falan da gitmedi bu doktora ne kadar guveniyosun senin ki 2600 müş benim bebeğim gelişmiyo 32 haftada kalmış 2100 gr şükret nolur rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hiç canını sıkma en azından gelişimi devam efiyor kilo alabilir
Sağol canım 💕🙏 dediğin gibi rabbimden başkası bilmez ne olucagini inşallah senin bebeğin de son haftalarda kilo alır üzme kendini canim ❤️🙏

Tüm sayfalar yüklendi.