Kuzum bence içme kendin hasta olursun ben o hatayı yaptim öksürük hala var ciğerim kopuyor resme. Dikkat etSelam ben çook soyuk meyve şirələri içiyorum buz gibi içiyorum bunu zarari yok ki hamileyim?
hasta olursun cok fazla icmeSelam ben çook soyuk meyve şirələri içiyorum buz gibi içiyorum bunu zarari yok ki hamileyim?
Tamam ablaKuzum bence içme kendin hasta olursun ben o hatayı yaptim öksürük hala var ciğerim kopuyor resme. Dikkat et
Nasilsin İnşəAllah düzəlirTamam abla
Nasilsin İnşəAllah düzəlirTamam abla
İnşəAllah düzəlirsin ablaKuzum bence içme kendin hasta olursun ben o hatayı yaptim öksürük hala var ciğerim kopuyor resme. Dikkat et
Teşekkür ederim kuzum benimTamam abla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nasilsin İnşəAllah düzəlir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nasilsin İnşəAllah düzəlir
İnşəAllah düzəlirsin abla
Katılıyorum. Kış aylarında dikkat etmek lazımBu havada hasta eder seni bebeğe birşey olmaz plasenta onu koruyor zaten. Yazın olsa dondurmada yenir soguksuda içilir canım ben çok içtim çok yedim çünkü hava sıcak seni hasta etmez. Bu havalarda bence soğuk tüketme çünkü hastaneler ne bakıyor ne ilaç veriyorlar
Katılıyorum arkadaşa hasta olursan parol hariç ilaç vermiyorlarBu havada hasta eder seni bebeğe birşey olmaz plasenta onu koruyor zaten. Yazın olsa dondurmada yenir soguksuda içilir canım ben çok içtim çok yedim çünkü hava sıcak seni hasta etmez. Bu havalarda bence soğuk tüketme çünkü hastaneler ne bakıyor ne ilaç veriyorlar
Havalar zaten soğuk canım sana zarar üsutmeSelam ben çook soyuk meyve şirələri içiyorum buz gibi içiyorum bunu zarari yok ki hamileyim?