sperm azligiyla hamile kalanlar

• Konbuyu başlatan Seyma😍
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seyma😍 tarafından oluşturulan sperm azligiyla hamile kalanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 654 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı sperm azligiyla hamile kalanlar
Konbuyu başlatan Seyma😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mucizebebekim
S

Seyma😍

Guest
Hanimlar esimde sperm sayisi azligi vardı çok şükür 3 sene sonra hamile kaldim cevremdekiler sperm azligiyla hamile kalanlarin çocukları hasta oluyor diyolar bilgisi olan varmi

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Hanimlar esimde sperm sayisi azligi vardı çok şükür 3 sene sonra hamile kaldim cevremdekiler sperm azligiyla hamile kalanlarin çocukları hasta oluyor diyolar bilgisi olan varmi
Bizim bı tanidigin öyleydi çok şükür bebeği gayet sağlıklı doktor tüp bebek bile başlatmam eşinin sağlıklı bir tane bile spermi yok demişti sonra hamile kaldı smdi oglusu iki yaşında😂😂

Her söylenilen doğru olsaydı halimiz yaman olurdu 😂
Ne gelirse Allah'tan gelir canını sıkıp evladına da yansıtma tevekkül edip Allah'a bırak gerisini o en hayırlısını sağlıkla verir inşallah 😊

Mucizebebekim

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben varim 12 yil olmadi cocugumuz tup bebek denedik tutmadi bu sene kendiliginden hamile kaldim cok sukur simdi de gebeligim riskli baya insallah selametle kucagimiza aliriz ama sen oyle kulaktan dolma seylere kafa yorma sperm saglikli gelirse bebek tutar ne alaka spermi az olanin cocugu hasta olsun

Tüm sayfalar yüklendi.