Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Kayra'nın Annesi 👶🏻 kız yurt dışında normal doğumda bile kullanıyorlar onu dün tv de izledim
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Kuzum hiç korkma iğne zaten saniyelik birşey sinek ısırığı gibi düşün sadece doğumdan sonra uyuşukluk süreci bitince bol bol gez yatarsan ağrın daha çok olur. Birde kahve ve bitter çikolata yemeyi ihmal etme baş ağrısı oluşumunu engelliyor bana doktorum söyledi sürekli yedim hastane odasın da eşim hep kahve taşıdı bende 20 gün sonra tekrar spinal olcam inşallah, ilki çok rahat atlattım inşallah bunu da aynı şekilde atlatırım Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
İgneyi hiç hissetmedim canım tek sorun yaşadım oda doğumdan sonra 7 gün baş ağrısı gerisi mükemmel di bebeğin ilk çıkış anını gördüm emzirdim kendim ayağa kalktım ama baş ağrısı felaketti
Ben hastaneye giderken kattle ve kahvelerimi alıp gitçem ilk doğum da çok içtiğim için bunda herşey hazır gitçem hastanede kahve fiyatları kim bilir ne kadar oldu bitter çikolata da bol bol ye sakın unutma Hadi hayırlısı inşallah
Kız hemşire ekranda sancısını görüyor o ıkın diyor ebe çocuğu çekiyor
2025-07-30
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Waoww ilk kez duydum Mervem ama güzelmiş bizimkiler onunls uğraşmaz daha normal sancıda adam akıllı ıkın demiyorlar bşrde sancımızı takip edecekler hahaha Gülerim buna
Waoww ilk kez duydum Mervem ama güzelmiş bizimkiler onunls uğraşmaz daha normal sancıda adam akıllı ıkın demiyorlar bşrde sancımızı takip edecekler hahaha Gülerim buna
Bizimkilerin elinde olsa bizi bırakacak kendi kendimize doğuracaz
2025-07-30