Sorum var Sprail

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema oğurlu tarafından oluşturulan Sprail başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,326 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sprail
Konbuyu başlatan Sema oğurlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tamm canım sağol inş haftaya perşwmbe kalça çıkıklığı için randevu almıştım berra ya ozaman gittiğimde takarlarmıki randevusuz
Bilmiyorum canım bende haftaya gidecem bakalım inşallah takarlar... Da ben aşır kararsızım

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Tamm canım sağol inş haftaya perşwmbe kalça çıkıklığı için randevu almıştım berra ya ozaman gittiğimde takarlarmıki randevusuz
Kuzum bizim burda onun için randevu ya gerek duymuyorlar beş dklik birsey olduğu için hemn girişini yapıp yönlendiriyor doktor ama oralar nasıl bilemedim ki cnm

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum canım bende haftaya gidecem bakalım inşallah takarlar... Da ben aşır kararsızım
Neden kararsızsın canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum bizim burda onun için randevu ya gerek duymuyorlar beş dklik birsey olduğu için hemn girişini yapıp yönlendiriyor doktor ama oralar nasıl bilemedim ki cnm
Tamam canım sağol gittiğimde nereye soracam peki hiç bilmiyorum

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Neden kararsızsın canım
Ya dini boyutunu düşünüyorum da ondan 🤦🏻‍♀️günah mı değil mi kararsızım araştırıyorum ama adam akıllı bir sonucda varamadım. Eşim de ben korunurum ne gerek var diyor off off

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya dini boyutunu düşünüyorum da ondan 🤦🏻‍♀️günah mı değil mi kararsızım araştırıyorum ama adam akıllı bir sonucda varamadım. Eşim de ben korunurum ne gerek var diyor off off
Anladım canım ben sordum canım içim mutmain o yüzden bende ilk defa taktıracam

Bence eşine güvenme😉🤭

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
A

Bence eşine güvenme😉🤭
Anladım kuzum annem de taktır vs diyor eşim 2 ay istemedik olmadı vs vs diye aklıma girmeye çalışıyor aslında güveniyorum da 5 6 yıl çocuk istemiyor çünkü olacağı varsa zaten her türlü oluyor. Haftaya bir bakmışsın taktırmışık. 😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum dini açıdan bakicak olursan her şekilde gebeligi engellemek korunmak günah tabi ki
Ama ne yapcaz korunmasak da olmuyor

Tüm sayfalar yüklendi.