Sorum var Sprail

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema oğurlu tarafından oluşturulan Sprail başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,326 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sprail
Konbuyu başlatan Sema oğurlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aynı benim eşim desene 🤦🏻‍♀️
İkna edemiyorum kuzum ya gene senin 1 tane var çocuğun benim iki tane Rabbime şükürler olsun bir kız bir oğlan nasip etti bana daha da düşünmüyorum devir kötü maddi açıdan da manevi açıdan da o yüzden istemiyorum artık ha belki üçüncüyü ileride bikacsene geçer rabbim nasip eder insan bilemiyor tabi ne olacağını biz planlar yapıyoruz ama rabbim ne yazdı ise o oluyor
rabbim olmayanlara versin inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İkna edemiyorum kuzum ya gene senin 1 tane var çocuğun benim iki tane Rabbime şükürler olsun bir kız bir oğlan nasip etti bana daha da düşünmüyorum devir kötü maddi açıdan da manevi açıdan da o yüzden istemiyorum artık ha belki üçüncüyü ileride bikacsene geçer rabbim nasip eder insan bilemiyor tabi ne olacağını biz planlar yapıyoruz ama rabbim ne yazdı ise o oluyor
rabbim olmayanlara versin inşallah
Amin kuzum amin haklısın eşime güveniyorum gazmem de işte insan korkuyor oda bende 5 6 yıl sonra istiyoruz ama biz planlar kurarken hayat bize gülüyor zaten planlanmış bir hayatı yaşıyoruz rabbim nasip ederse bir şekil oluyor ama tedbir almakta önemli bir şey

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Amin kuzum amin haklısın eşime güveniyorum gazmem de işte insan korkuyor oda bende 5 6 yıl sonra istiyoruz ama biz planlar kurarken hayat bize gülüyor zaten planlanmış bir hayatı yaşıyoruz rabbim nasip ederse bir şekil oluyor ama tedbir almakta önemli bir şey
Aynen öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kuzum 🥰❤️

Tüm sayfalar yüklendi.