Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım bende 37 haftaligim 2 hafta geriden geliyor bacak boyu kilosu dedi küçük bir bebek dedi benim de kafam karışık hastaneye gitmekten korkuyorum artık
3 haftadan fazla fark sıkıntılı olarak görülüyor. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
HAvuc suyu iç canım. Sol tarafına yat her zaman ve hareketli olmaya özen göster. HAvuc suyu bebeğin iri olmasını sağliyor aynı zamanda. Bir haftada suyun artar günde iki bardak ic birde bol su iç canım
HAvuc suyu iç canım. Sol tarafına yat her zaman ve hareketli olmaya özen göster. HAvuc suyu bebeğin iri olmasını sağliyor aynı zamanda. Bir haftada suyun artar günde iki bardak ic birde bol su iç canım
Bende gebelik zehirlenmesi vardı yüksek tansiyon el ayakta aşırı derecede ödem v.s birsürü sorun oluştu 33haftada sezeryan oldum bebiş 28 hafta uyumlu doğdu biraz kuvoz sürecimiz oldu ama önemli olan onun sağ olmasıydı benim için çok şükür Allah bize bağışladı dua et ben gece gündüz dua ettim. Allah'tan sağlıkla iste