Şu Sibel olayını artık kapatın!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alem tarafından oluşturulan Şu Sibel olayını artık kapatın! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,705 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şu Sibel olayını artık kapatın!
Konbuyu başlatan Alem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alem

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar nie bu kadar abarttiniz sapik işte çok belli istemiyorsanız eğer bişey yazmaz sormazsiniz gebeliginizi takip edersiniz bu gibi programlara güven olmaz kim var karşında nerden biliceksiniz ki engelleyin bitsin ayıptır yani kimsenin eşi bu şekil yapmaz adam olan yapmaz en azından

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar nie bu kadar abarttiniz sapik işte çok belli istemiyorsanız eğer bişey yazmaz sormazsiniz gebeliginizi takip edersiniz bu gibi programlara güven olmaz kim var karşında nerden biliceksiniz ki engelleyin bitsin ayıptır yani kimsenin eşi bu şekil yapmaz adam olan yapmaz en azından
Bence de heryer de sibel sibel..! 5 para etmez insanlar nasıl da heryeri karıştırıyorlar..

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Katılıyorum kuzum artık kapansın istediği primi vermeyelim ona

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bizim bu zamana kadar kinustugumuz sibel degilmiydi😧
İki dakika önce akfit yazıyor yanlış bkmadiysam neden bu konu hakkında cevap yazmıyor ki ne tuhaf Allah aşkına kızımın resmini kaldırdım dha post acmam çok özel bir konuda bu nedir ya

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Aynen sana katılıyorum bencedee çok uzadı bu konu ya

İki dakika önce akfit yazıyor yanlış bkmadiysam neden bu konu hakkında cevap yazmıyor ki ne tuhaf Allah aşkına kızımın resmini kaldırdım dha post acmam çok özel bir konuda bu nedir ya
Valla bende birdaha açmam özel konuda canim yada kendimle ilgili bı konuda eskisi kadar aktif olup her posta da yazmayı düşünmüyorum bebeğimle ilgili bişey olursa bı post açar sorar geçerim artık eskisi gibi aktif olmam gercekten hala şoktayım ya ben ilk sandım kadın kendine ilgi mi almak istiyor diye düşündüm ama sonra bam başka bı boyuta gitmiş konu gerçekten çok ayıp ya Allah'tan özelden felan konusmuyorduk postlarda sakalasiyorduk şuan düşünüyorum ay ben kime yazdım kimdi o kafayı yiyecem ya Sibel Sibel değil seri sapikmis pislik

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...