Sünnet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ravza tarafından oluşturulan Sünnet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,666 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sünnet
Konbuyu başlatan Ravza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Doğru canım ama mutlaka bekletme yaptır AA birde aklıma gelmişken soylim ben ilk oğlumda çocuk sabaha kadar ağladı ben de korkuyorum bezini ıslak diye ucundan bakıyorum bez kuru karismiyorum öyle sabahı zor ettik annem geldi çocuğun bezini açtım hala kuru bir çiş yapmaya başladı çocuk maf olmuş meğer çişini yapmak istiyormuş bezden tekrar dikise deyince açıyor diye yapmiyormus yavrum ondan sonra rahatladı yani yaptirdigin ilk gün aradaa bezini aç ayaklarını kontrol ederek bekle çişini yapsın belki bezdeyken yapmaz
Bize karton pet önerdi sünnetçi cook iyi geldi sag olsun marketlerde birakmadik karton prt bardakları 😁😁😁kesip kesip birakiyorduk

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran
Yaptr walla ihmal etme kuşum benim oqlum 4 yaşına qirecek 1ay sonra daha sünnet olmadı. Siz qibi niyetlendim doqduktan 40ki ciktiktan snra kaynanam izin wermedi el kadar sabi wicdansz ws kaldı beraber yaşıyorduk. Snra bidahada saqlikli bi fırsat bulup olmadi sünnet 🤦‍♀️

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran
Valla bu benimde kanayan yaram kucukken yaptırmak en iyi en güzeli daha çabuk iyileşiyor hiç birşey hatırlamıyor oğlum 5 yaşında dogurmadan sünnet ettirmek istiyorum bende doğumdan sonra ikisiyle birden ilgilenmek zor olur ama gelde anlat her gün akşama kadar sünnet nasıl yapılır sünnetçi nasıl sünnetci olmuş hangi hastane sünnet yapar sünnette iğne vururlarmi uyuturlarsa ya uyanirsam sen yoksun ya korkarsam diye bogusuyorum 16 sında randevu bakalım hakkımızda hayırlısı ,🤣

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Yaptr walla ihmal etme kuşum benim oqlum 4 yaşına qirecek 1ay sonra daha sünnet olmadı. Siz qibi niyetlendim doqduktan 40ki ciktiktan snra kaynanam izin wermedi el kadar sabi wicdansz ws kaldı beraber yaşıyorduk. Snra bidahada saqlikli bi fırsat bulup olmadi sünnet 🤦‍♀️
AL sana cahil el kadar bebek annesinden daha mı çok düşünüyorlar acaba iyi mi olacak o çocuk artık o sünneti yapılınca hicbirzaman unutmayacak kadinlarin doğum kabusu erkekler sünnet neden bebekken yapılmasın ki kolaydı şimdi o yaştaki çocuğu zaten yapamzassin doktorlarda onermiyo ya 40 ndan sonra yada aklı tam yetince anlatıp yaptiracaksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla bu benimde kanayan yaram kucukken yaptırmak en iyi en güzeli daha çabuk iyileşiyor hiç birşey hatırlamıyor oğlum 5 yaşında dogurmadan sünnet ettirmek istiyorum bende doğumdan sonra ikisiyle birden ilgilenmek zor olur ama gelde anlat her gün akşama kadar sünnet nasıl yapılır sünnetçi nasıl sünnetci olmuş hangi hastane sünnet yapar sünnette iğne vururlarmi uyuturlarsa ya uyanirsam sen yoksun ya korkarsam diye bogusuyorum 16 sında randevu bakalım hakkımızda hayırlısı ,🤣
Oy canim ya çocuk haklı kolay olsun inşallah 😘

Merve21

Kayıtlı Üye
rank
Ben oglumu 4 aylikken yaptirdim ve cok pisman oldum keske 40 bittikten snra yapsaydim oglum kisin dogdu devlet hastaneleride cocugu ciplak yapiyormus bizde ameliyathanede hasta olur diye yapmadik o zmn ben de ailemin yanina bursaya gitcektim gidene kadar orda yaptirdim ozelde yani gidene kadar 4 5 aylik oldu yani anlicagin hemen hic beklemeden yaptir

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
AL sana cahil el kadar bebek annesinden daha mı çok düşünüyorlar acaba iyi mi olacak o çocuk artık o sünneti yapılınca hicbirzaman unutmayacak kadinlarin doğum kabusu erkekler sünnet neden bebekken yapılmasın ki kolaydı şimdi o yaştaki çocuğu zaten yapamzassin doktorlarda onermiyo ya 40 ndan sonra yada aklı tam yetince anlatıp yaptiracaksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oy canim ya çocuk haklı kolay olsun inşallah 😘
Öyle kuşum laf anlatamadim ozmanlar şimdi celebesini ben cekecem. Simdi sünnet desem anlatsamda anne benim çükümü kestrmeyin diyo napacam hiç bi fikrim yok

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Ben oglumu 4 aylikken yaptirdim ve cok pisman oldum keske 40 bittikten snra yapsaydim oglum kisin dogdu devlet hastaneleride cocugu ciplak yapiyormus bizde ameliyathanede hasta olur diye yapmadik o zmn ben de ailemin yanina bursaya gitcektim gidene kadar orda yaptirdim ozelde yani gidene kadar 4 5 aylik oldu yani anlicagin hemen hic beklemeden yaptir
Sağol canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar