Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran
Yaptır canım bende 4 aylıkken yaptırdım doktor keske 2 aylıkken getirseydin dedin hem daha cabuk ıyılesıyormus hemde bebek donmeye baslamadan yapılması daha ıyımıs
Canimsin 40 i cikinca yaptır iki oğlumda kırkı çıkınca yaptırdım daha çabuk iylesiyor üç aylıkken bebek daha çok hareket edecek bacağını birbirine surtecek büyüdükçe zor oluyo
Yaptır canım bende 4 aylıkken yaptırdım doktor keske 2 aylıkken getirseydin dedin hem daha cabuk ıyılesıyormus hemde bebek donmeye baslamadan yapılması daha ıyımıs
Canimsin 40 i cikinca yaptır iki oğlumda kırkı çıkınca yaptırdım daha çabuk iylesiyor üç aylıkken bebek daha çok hareket edecek bacağını birbirine surtecek büyüdükçe zor oluyo
Valla canım geç bile kalmışsın hayırlı olsun şimdiden ilk gün önemli zaten üç günde iyileşir hiç korkma hemde erkek bebeklerde kireçlenme oluyo sancili idar yapabilir çocukta rahatlar
Vallahi bende evde yaptırdım ama şimdiki aklım olsa cesaret edemezdim on dört yıl oldu büyüğüne kilinik yada hastane ortami daha güven veriyo sanki hakkınızda hayırlısı olsun canım