Sünnet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ravza tarafından oluşturulan Sünnet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,671 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sünnet
Konbuyu başlatan Ravza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran
Yaptır canım bende 4 aylıkken yaptırdım doktor keske 2 aylıkken getirseydin dedin hem daha cabuk ıyılesıyormus hemde bebek donmeye baslamadan yapılması daha ıyımıs

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canimsin 40 i cikinca yaptır iki oğlumda kırkı çıkınca yaptırdım daha çabuk iylesiyor üç aylıkken bebek daha çok hareket edecek bacağını birbirine surtecek büyüdükçe zor oluyo

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Yaptır canım bende 4 aylıkken yaptırdım doktor keske 2 aylıkken getirseydin dedin hem daha cabuk ıyılesıyormus hemde bebek donmeye baslamadan yapılması daha ıyımıs
Şuan iki buçuk aylık yaptırayım o zaman teşekkürler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canimsin 40 i cikinca yaptır iki oğlumda kırkı çıkınca yaptırdım daha çabuk iylesiyor üç aylıkken bebek daha çok hareket edecek bacağını birbirine surtecek büyüdükçe zor oluyo
Hastanede mi yaptırdiniz yoksa evde mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hastanede mi yaptırdiniz yoksa evde mi

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben doğum yapmadım bilmiyorum ama yapan çevrem ne kadar erken o kadar iyi diyor hep çocuk daha erken toparlanırmış

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar