Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla ben o kadar erken vermedim kuzum. Kızımı sütten kestikten sonra vermeye başladı ben, yani 1 yaşını doldurmasına 20 gün kalmıştı kestim sütten, o şekilde süt vermeye başlamıştım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla ben o kadar erken vermedim kuzum. Kızımı sütten kestikten sonra vermeye başladı ben, yani 1 yaşını doldurmasına 20 gün kalmıştı kestim sütten, o şekilde süt vermeye başlamıştım
9 aylık ta çok küçük değil verebilirsin canım. Bi sorun olacağını sanmıyorum., eğer inek sütü vereceksen yani kutu süt değilse azcık su karıştır içine çünkü direk inek sütü olacağı için yağlı olur o yüzde.
Bende tam 9. Aydan başlamıştım kızımda canım ama tabi fazlası su oluyor du yani biberonun yüzde 60 su ise geri kalan yüzde 40 süt katıyordum kabızlık şikayeti olmasın diye
Bende tam 9. Aydan başlamıştım kızımda canım ama tabi fazlası su oluyor du yani biberonun yüzde 60 su ise geri kalan yüzde 40 süt katıyordum kabızlık şikayeti olmasın diye