14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 24 Ocak 2024 #1 14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 24 Ocak 2024 #2 Nidanın Annesi' Alıntı: 14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim Genişletmek için tıkla ... Emziriyormusun
Nidanın Annesi' Alıntı: 14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim Genişletmek için tıkla ... Emziriyormusun
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 24 Ocak 2024 #3 Baharrr' Alıntı: Emziriyormusun Genişletmek için tıkla ... Evet
Miniğimin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 1,293 24 Ocak 2024 #4 Nidanın Annesi' Alıntı: 14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim Genişletmek için tıkla ... Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım ya
Nidanın Annesi' Alıntı: 14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim Genişletmek için tıkla ... Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım ya
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,839 Konum Kırklareli 24 Ocak 2024 #5 Nidanın Annesi' Alıntı: 14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim Genişletmek için tıkla ... Benim oğlum 21 aylık canım hala sevmez . Normal mama içer sadece ve yemek yer
Nidanın Annesi' Alıntı: 14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim Genişletmek için tıkla ... Benim oğlum 21 aylık canım hala sevmez . Normal mama içer sadece ve yemek yer
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 24 Ocak 2024 #6 Nidanın Annesi' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Ozaman içmesi biraz zor canm benim çocuklar emzirmeyi bıraktıktan sonra içmeye başladılar
Nidanın Annesi' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Ozaman içmesi biraz zor canm benim çocuklar emzirmeyi bıraktıktan sonra içmeye başladılar
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 24 Ocak 2024 #7 Nidanın Annesi' Alıntı: 14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim Genişletmek için tıkla ... Ben boş süt değil de unla mama gibi yapıp veriyorum canım o daha iyi yarıyor boş sütten yeni yeni alıştı boş süt icmiyo onu iciyo şuan
Nidanın Annesi' Alıntı: 14aylik bebegim sut içmiyor bi türlü sevdiremedim nasıl sevdirebilirim Genişletmek için tıkla ... Ben boş süt değil de unla mama gibi yapıp veriyorum canım o daha iyi yarıyor boş sütten yeni yeni alıştı boş süt icmiyo onu iciyo şuan
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 24 Ocak 2024 #8 Minnakkız' Alıntı: Ben boş süt değil de unla mama gibi yapıp veriyorum canım o daha iyi yarıyor boş sütten yeni yeni alıştı boş süt icmiyo onu iciyo şuan Genişletmek için tıkla ... Anladım canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ocak 2024 Baharrr' Alıntı: Ozaman içmesi biraz zor canm benim çocuklar emzirmeyi bıraktıktan sonra içmeye başladılar Genişletmek için tıkla ... Anladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ocak 2024 Baharrr' Alıntı: Ozaman içmesi biraz zor canm benim çocuklar emzirmeyi bıraktıktan sonra içmeye başladılar Genişletmek için tıkla ... Anladım Miniğimin Annesi' Alıntı: Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım ya Genişletmek için tıkla ... Napicaz acaba ya
Minnakkız' Alıntı: Ben boş süt değil de unla mama gibi yapıp veriyorum canım o daha iyi yarıyor boş sütten yeni yeni alıştı boş süt icmiyo onu iciyo şuan Genişletmek için tıkla ... Anladım canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ocak 2024 Baharrr' Alıntı: Ozaman içmesi biraz zor canm benim çocuklar emzirmeyi bıraktıktan sonra içmeye başladılar Genişletmek için tıkla ... Anladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ocak 2024 Baharrr' Alıntı: Ozaman içmesi biraz zor canm benim çocuklar emzirmeyi bıraktıktan sonra içmeye başladılar Genişletmek için tıkla ... Anladım Miniğimin Annesi' Alıntı: Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım ya Genişletmek için tıkla ... Napicaz acaba ya
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 24 Ocak 2024 #9 Nidanın Annesi' Alıntı: Anladım canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ocak 2024 Anladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ocak 2024 Anladım Napicaz acaba ya Genişletmek için tıkla ... Sende öyle bı deneyebilirsin canım benim
Nidanın Annesi' Alıntı: Anladım canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ocak 2024 Anladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ocak 2024 Anladım Napicaz acaba ya Genişletmek için tıkla ... Sende öyle bı deneyebilirsin canım benim
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 25 Ocak 2024 #10 Minnakkız' Alıntı: Sende öyle bı deneyebilirsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Bl tarlf eder misin canım nasıl yapıyorsun biberonla mi iciyo
Minnakkız' Alıntı: Sende öyle bı deneyebilirsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Bl tarlf eder misin canım nasıl yapıyorsun biberonla mi iciyo