Sütle ilgili

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Sütle ilgili başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,045 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sütle ilgili
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doğumdan sonra doktor bana damla verdi TV reklamda çıkıyo ondan onu kullandım 3 günü geldi sütüm

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar humana still tea cayi kullanan varmi süt arttirmak için başka tavsiyeleriniz varmi
Ben kullandım 3 ay boyunca canım.Yanında rezeneli kimyon çayı sa içtim.Faydasını bilmiyorum ama rezeneli kimyon çayının daha çok faydasını gördüm üstelik bebeğin gazına da iyi geliyor.Rezeneyi aktardan tohum şeklinde alıp evdeki kimyondan 1 çay kaşığı koyuyordum.
Çay dışında süt yapan ciğer,et,soğan,bol su içmek ve semiz otu bana iyi gelmişti.Her gün 3 tane medine hurması yiyordum o da sütümü artırıyordu.Ve de sıcak duş canım.

Son düzenleme:

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar humana still tea cayi kullanan varmi süt arttirmak için başka tavsiyeleriniz varmi
Ben kullandım sezeryanla doğum yaptım erken doğum yaptım bide sütüm gelmemişti çocukta yoğun bakımda kaldı doktor ilk süt ilk aşı dedi sağ getir dedi doktor önerisi ile almıştım ilk gün içtim günde iki bardak ertesi gün sütüm gelmeye başladı bir hafta boyunca günde iki bardak içtim sabah bir akşam bir bir hafta sonra tek göğüsten 100 ml süt çıkıyordu içmeyi bırakmıştım süt fazla sagio dolaba bile atmıştım

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Ben kullandım sezeryanla doğum yaptım erken doğum yaptım bide sütüm gelmemişti çocukta yoğun bakımda kaldı doktor ilk süt ilk aşı dedi sağ getir dedi doktor önerisi ile almıştım ilk gün içtim günde iki bardak ertesi gün sütüm gelmeye başladı bir hafta boyunca günde iki bardak içtim sabah bir akşam bir bir hafta sonra tek göğüsten 100 ml süt çıkıyordu içmeyi bırakmıştım süt fazla sagio dolaba bile atmıştım
Doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi cocuk doktorunada sormak istiyorumda size hangi doktor önermişti bide acaba zarari olurmu yan etkisi falan bebegime acaba

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kuşum aynısını kullanıyorum fazlasıyla süt yapıyor ilk oqlumdada kullandım şuan kizimdada kullanıyorum. Doqumdan sonra süt qetirmesi için deqilde sütü arttrmak için kullanılıyor. Arti qazini kendi cikarmasina da yardımcı oluyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar