Sütün var mı meseleesiiiii

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Atanın annesi tarafından oluşturulan Sütün var mı meseleesiiiii başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,495 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sütün var mı meseleesiiiii
Konbuyu başlatan Atanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atanın annesi

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ,
Sütğm cocuğuma yetiyo mu acaba Sütünü sağan var mı bebeğim gün 5haftalık hala sağdığımda çok az sütüm var sizde durumlar nasıl acaba.Bazılarını okuyorum 240ml sağıyorum diyooo
Valla sütüm artsın diye bir lokma farklı birşey yemedim süt insanın beyniyle alakalı ne düşünürsen o olur yediklerimiz sadece vitamin değerini etkiler belki bir miktar artış sağlayabilir ama önemli olan süt hormonunun salgılanması oğlum bir mememi komple boşaltırdı diğer mememi sağardım bir süt poşeti ağzına kadar dolardı. Hatta o kadar fazla geliyodu ki kendi buzluğum dolduğu için bir kısmını kaynanamın derin dondurucusuna yollamıştım. Sütüm azmı diye düşünme bile şartla kendini sütünün çok olduğuna

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar ,
Sütğm cocuğuma yetiyo mu acaba Sütünü sağan var mı bebeğim gün 5haftalık hala sağdığımda çok az sütüm var sizde durumlar nasıl acaba.Bazılarını okuyorum 240ml sağıyorum diyooo
Kuzum bazı insanların çok sütü olmuyor benimde hiç olmamıştı ilk gebeliğimde mama verdim hep😒

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ,
Canım 3 aya kadar da sağdım inan bebek doyunca emerken mideden şu sesi gelir böyle lıkır lıkır öyle anlarsın birde hafif çıkarır sırtını ovunca oda fazlalık 240 ml imkansız her bir memede en fazla 50 ml çıkar yoğun bakım hemşiresi demişti bana süt yapan bitki çayı vardı rezene sanırım istersen iç bol bol su da süt yapar

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar ,
Süt için bir sürü şey denedim en çok artıran tahin helvası, pekmez, ve bulgur pilavı bu üçünde karar kıldım. Dene istersen canım farkı göreceksin.

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla sütüm artsın diye bir lokma farklı birşey yemedim süt insanın beyniyle alakalı ne düşünürsen o olur yediklerimiz sadece vitamin değerini etkiler belki bir miktar artış sağlayabilir ama önemli olan süt hormonunun salgılanması oğlum bir mememi komple boşaltırdı diğer mememi sağardım bir süt poşeti ağzına kadar dolardı. Hatta o kadar fazla geliyodu ki kendi buzluğum dolduğu için bir kısmını kaynanamın derin dondurucusuna yollamıştım. Sütüm azmı diye düşünme bile şartla kendini sütünün çok olduğuna
Maşallah size darısı bize inşallahhh 🤲🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.