Suyun patlamasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Suyun patlamasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,421 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Suyun patlamasi
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Linanka

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Birsey daha sorucam iznin varsa canim:) kliplerde gordugum var, resmen agridan bagiriyorlar, o derece mi agrilar keskin 🥴
Evet hemen gittim güle oyanaya sürekli su gelmesi dışında hicbirseyim yoktu 😂 ama 4cm acilmam varmış doğum başlamış dediler sancım fln yoktu tabi suni sanciyi dayadilar 5 saatte doğum oldu. O sancinin acısıyla beş saat hastaneyi inlettim😂

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Birsey daha sorucam iznin varsa canim:) kliplerde gordugum var, resmen agridan bagiriyorlar, o derece mi agrilar keskin 🥴
☺️ Canım herkesin ağrı eşiği farklıdır ama o son sancılar çok fena insanın makatina vurunca dayanilmaz oluyor😱 dudağımı isirmaktan patlatmisim ondan bile haberim olmadı o an acidan😂 bu son bebek kanala girince oluyor normal sancılar aralıklı geliyor zaten oda böyle yoğun gaz sancısı gibi rabbim dinlendirip dinlendirip veriyor sanciyi son anlar biraz ağır oluyor. Ama herkes farklı yada daha kısa yaşıyor sen takma sonunda herşeyi unutuyor insan rabbim saglikla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize🥰

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, arkadaslar
Birseyi merak ettim, suyun patmalasi uykuda da olabilir, altiniza, yataga, birsey seriyor musunuz, yani mindere su cikma riski var herhalde, ne yapmam gerekli her ihtimale karsi?
Swn suyun patlamasindan korkuyon canim ben kac defa altima kaçırdım 😁😁😁😁 afedersin bi uyandim amanin eşim su icinde dedim suyum gelmdi meger su değilmiş 🙈🙊çiş mis farkina vardım kocami değiştim yatagi değiştim kocamin birseyden haberi olmadi oda bana ani diye kaldı bakalim bunda ind olmaz😂😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 2 tane dogum yasadim ama hâlâ cesaret edip bir video izlemedim korkuyorum hem biliyorum hem korkuyorum kendimibile anlmis degilim cook zor yaa

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar