Sybm durumu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SemaKayra tarafından oluşturulan Sybm durumu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,651 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sybm durumu
Konbuyu başlatan SemaKayra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ortada birşey yok canım ya ilgi çekmek için olduğunu düşünüyorum bende sonradan gördüm anlattıkları birbiri ile tutmuyor hint filimlerinde nasıl abartırlar durumu öyle olduğunu düşünüyorum
Eşinin anlattığı ve o kadının anlattığı hiç bir şekilde tutmuyor valla hele çikolata kavonozu dediya orda bir şaşırdım koca bıçakla saralle sürmesi manasız neyse çıkar kokusu meydana

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ortada birşey yok canım ya ilgi çekmek için olduğunu düşünüyorum bende sonradan gördüm anlattıkları birbiri ile tutmuyor hint filimlerinde nasıl abartırlar durumu öyle olduğunu düşünüyorum
Bıçak olayı saçma gelmeye başladı bana ama nöbet geçirme entübe olayının gerçeklik payı var gibi ama eşinin buraya girip nereye ne yazacağını bilmesi apayrı bir konu zaten. Özel tüzel kalmadı artık. Bundan sonra da çoğu kişinin uygulamayı kullanacağını sanmıyorum

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Hatırılıyosananız geçen Bi konuda yook kocanın karşısına geç meyve ye su iç boynundan süzülsün kocan yalasın beyaz gecelik giy gibi şeyler yazmıştı acaba bunları o mu yazdı kocasımı şüpheleniyorum. Bidaha kimse burda özelini anlatmasın bence hiç Bi şekilde gizli kalmıyor

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kafasına uçak düştü deseler daha çok inanırdım.her kimse can sıkıntısından olmayan aklıyla zaman geçirmeye çalışıyor belli ki.ne çikolata kavanozuymus arkadas.konserve olsa belki bir neviii ama bogaza gelmez o kadar derin olmaz karında vs.belli ki bunu kurgulayan çok flaşh TV izlemiş.iki gün sonra Sibel de kalkacak ben iyiyim öyle bişey yok hesabın çalındı demezse gelin yanıma .git evinle çocuklarımla ilgilen ne işin var heyecan peşine düşünüyorsun de .Madem öyle şu kadının adını soyadını verin bakem kesin Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hast.dedir arayıp sorayım öyle bişey var mı diye.sadece milletle dalga geçmesine siner oldum.Ayıp ayıp
Ne olmuş ki çok merak ettim konuyu

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Ben eşi veya kuzeni oldugunuda düşünmüyorum.direk şahsın kendisi olmayan aklıyla milleti dalgaya almaya çalışıyor ama bilmiyor ki onca insanın günahınıda aldı.kişiyi engelleyin gitsin ötede oynasın.Anlaşılan beyni vücudunu terk etmiş bu insancığın yapılmayacak şeylerin ayrımını dahi yapamıyor yazık birde ebeveyn olacaklar

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Hatırılıyosananız geçen Bi konuda yook kocanın karşısına geç meyve ye su iç boynundan süzülsün kocan yalasın beyaz gecelik giy gibi şeyler yazmıştı acaba bunları o mu yazdı kocasımı şüpheleniyorum. Bidaha kimse burda özelini anlatmasın bence hiç Bi şekilde gizli kalmıyor
😳 Kim dedi onu

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle size katılıyorum Aksamdan beridir agridan yatamadim üzüntüden hepsi ilgi cekmeye calisiyorlar esi kuzeni herkez farkli bir birsey konusuyor rabbim tez zamanda sifa versin esinin buraya girmesi ayip sacma burda insanlar ozel konularini konusuyorlar amaclari ne ya bunlarin uygulamaya ailece girmisler o diyor haberim yoktu digeri diyor soyle boyle bizlerinde esleri mi girsin uygulamaya bu ne ya adi ustunde burasi gebelik takibi burdaki bayanlarimiz ozel konularini aile ici sorunlarini kisacasi herseyi konusuyoruz okuduysada hamileyim hakkimi helal etmiyorum asla geceden beridir hepsi celiskili laflar farkli laflar yaziklar olsun.....
Haklısın canım aynı şeyi düşünüyoruz ama bu kadar insanı üzdüler boş yere

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Bıçak olayı saçma gelmeye başladı bana ama nöbet geçirme entübe olayının gerçeklik payı var gibi ama eşinin buraya girip nereye ne yazacağını bilmesi apayrı bir konu zaten. Özel tüzel kalmadı artık. Bundan sonra da çoğu kişinin uygulamayı kullanacağını sanmıyorum
Kullansa da özelini açmaz artık kimse

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...