Sybm durumu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SemaKayra tarafından oluşturulan Sybm durumu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,672 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sybm durumu
Konbuyu başlatan SemaKayra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Ortada birşey yok canım ya ilgi çekmek için olduğunu düşünüyorum bende sonradan gördüm anlattıkları birbiri ile tutmuyor hint filimlerinde nasıl abartırlar durumu öyle olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum sibel denilen arkadasi pek tanımıyorum ama gerçekten dün gece yeterince yazılanlara üzüldüm uyuyamadımda duamızı ettik arkadaşa öyle bir durumu varsa neden konuyu hala kapatmayıp dedektif gibi şöylemi böylemi diye sürekli yeni bir post açılıp aynı şeyler konuşuluyor aynı şeyleri okumaktan gına geldi gerçekten o kadar yakından tanıyan sevenler keşke numarasini alsaydınız birebirde arayıp sorardınız uygulama müge anlı programına dondu

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bıçak olayı saçma gelmeye başladı bana ama nöbet geçirme entübe olayının gerçeklik payı var gibi ama eşinin buraya girip nereye ne yazacağını bilmesi apayrı bir konu zaten. Özel tüzel kalmadı artık. Bundan sonra da çoğu kişinin uygulamayı kullanacağını sanmıyorum
Biri diyor bıçak saplandı durumu ağır kaybettik diğeri diyor entübe nöbet geçirdi bıçak sıyırdı sadece hangisine inanacaksın demek ki ortada bir yalan var belkide bunların hiçbiri olmadı 🙄

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Ne olmuş ki çok merak ettim konuyu
Sözde kendini Urfalı Sibel diye tanıtan bi şahıs vardı ya dün post açmış kendi hesabından yok çiko kavanozu açarken bıçağın üstüne düşmüş iki saatte ameliyattaymış yok ölmüş yok bilmem nolmuş bir sürü zırvalamışar

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kocasi girmis ne kadar ayip biz ozellerimizi konisiyor hepsi ilgi cekmeye calisiyor hasta dediler duamaizi eteriz tabikide esin girmesi sacma abla iyilesince girirerdi aciklama yapardi buraya artik ozel konular acmayalim balsana esler okur felan
Zaten eşi de hangi kafayla girip buraya yazıyorsa o çok ayrı bir konu Allah ıslah etsin diyecek çok şey varda neyse

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Biri diyor bıçak saplandı durumu ağır kaybettik diğeri diyor entübe nöbet geçirdi bıçak sıyırdı sadece hangisine inanacaksın demek ki ortada bir yalan var belkide bunların hiçbiri olmadı 🙄
Hepsi kurgu da olabilir çok çelişki var çünkü ama yapanın eline ne geçecek onu merak ediyorum işsiz güçsüz o zaman. Mantıken epilepsi hastaları ağır nöbet geçiriyorsa solunumu etkileniyor ve cihaza bağlı nefes almak zorunda kalabiliyorlar. Bana tek mantıklı gelen buydu gerisi çok saçma zaten.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar