Tanisma hikayeleri♥️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Tanisma hikayeleri♥️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,430 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tanisma hikayeleri♥️
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Instagram aracılığıyla tanıştık 1 sene peşimden koştu evlenmek için yalvardı. Ablam bi şans ver dedi gel beni iste yiğidim yazdım 2 ay sonra gelip istediler 😁

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İyi herşey çok güzelde yiğidim ne yaa🤣🤣

Bayram seyran ayağıyla bakışlarında götürdün adamı 🙈🙈🤣
Kız ben istemiyordum adamı çok çirkin diyordum sürekli ablamda sans ver diyince adama takılmak amaçlı yazdım onu oda ciddiye alınca bozuntuya vermedim dünden razıymış 😂😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Kurban Bayramı'nda Parka tanıştık bu ne çirkin bsy dedim sonuç iki çocuğumuz var 7 yıllık evliyiz 😂
Valla çok iyi Allah'tan çirkin demişsin demekki yakışıklı deseydin kaç çocuğun olurdu acaba 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız ben istemiyordum adamı çok çirkin diyordum sürekli ablamda sans ver diyince adama takılmak amaçlı yazdım onu oda ciddiye alınca bozuntuya vermedim dünden razıymış 😂😂😂
Ayy çok güldüm yiğidim lafına 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.