Tanisma hikayeleri♥️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Tanisma hikayeleri♥️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,430 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tanisma hikayeleri♥️
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Eşinizle nasıl tanıştınız kaç yıllık evlisiniz
Bende okadar görücü usulu tanışmayı istedim iyi kısmetler çıktı ama ben istemedim sevemedim facebooktan da hiç hazetmem istemezdim kullanmıyorumda pek o ara facebooka girdim yoğunluğum geçince eşimde o ara takılmış bir ilana beğeni yaptım ilan sizinmi falan ayağına yazdı sonra sohbet falan zaten yakın çevredeymişiz de zamanla sevdim iyiki tanılıp evlenmişiz şükürler olsun 😍

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende İstanbul'da yaşıyordum ablama tatile gelmisdim Çanakkale'ye orda tanisdik 2 ay icersin evlendik ben diyyordum evlenmicem istemiyorum evlenmek diye ablam diyyordu büyük lokma ye büyük konuşma diye dediğinde çıktı 😏

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
B

Bacım görücü usulü evlendim 7 yıllık evliyim komşumuzun akrabasını birhaftada evlendim
Ne acelen vardida 1 haftada evlendin adam elinden gidecek ti sanki gülüm 🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

4 yıllık iş arkadaşım masalarımız karşılıklı idi evde kaldın kimse seni almaz derdi bende asıl sen kaldın ben kadınım bi kör topal beni alır diyordum sonuç 3 sene flört 3 senedir evliyiz bir de bebiş 😂👼
Evde kaldin kimse seni almaz dedi aldı valla 🤣🤣ayy ne hayatlar biri der evde kaldin biri der YİGidim ne zaman isticen beni bende adamı görür görmez dibim düştü resmen valla ne hayatlar işte 🤣🤣🤣🙈
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

4 yıllık iş arkadaşım masalarımız karşılıklı idi evde kaldın kimse seni almaz derdi bende asıl sen kaldın ben kadınım bi kör topal beni alır diyordum sonuç 3 sene flört 3 senedir evliyiz bir de bebiş 😂👼
Evde kaldin kimse seni almaz dedi aldı valla 🤣🤣ayy ne hayatlar biri der evde kaldin biri der YİGidim ne zaman isticen beni bende adamı görür görmez dibim düştü resmen valla ne hayatlar işte 🤣🤣🤣🙈

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İlk eşimle değil de kaynım ile tanıştım 😂😂 Yakın kız arkadaşımın sevgilisi benim kaynım olur hep beraber online oyun oynardık 4lü bir gün 1 kişi eksik oldu kaynım dedi erkek kardeşini getireyim tamam dedik oyuna geldi Allah'ım nasıl nefret ettik birbirimizden durmadan laf filan sokuyoruz birbirimize sonra aradan 1 hafta geçti bu benim kız arkadaşıma demiş böyle böyle bana Ayşenur ile nasıl konuşabilirim aramızı yap diye zorla ortak wp grubu açtık o olaydan sonra konuşmaya başladık aradan 3 ay geçti evlendik şuan 7 aylık evliyiz 24+5 haftalık da oğluşuma hamileyim ❤️😍

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
İlk eşimle değil de kaynım ile tanıştım 😂😂 Yakın kız arkadaşımın sevgilisi benim kaynım olur hep beraber online oyun oynardık 4lü bir gün 1 kişi eksik oldu kaynım dedi erkek kardeşini getireyim tamam dedik oyuna geldi Allah'ım nasıl nefret ettik birbirimizden durmadan laf filan sokuyoruz birbirimize sonra aradan 1 hafta geçti bu benim kız arkadaşıma demiş böyle böyle bana Ayşenur ile nasıl konuşabilirim aramızı yap diye zorla ortak wp grubu açtık o olaydan sonra konuşmaya başladık aradan 3 ay geçti evlendik şuan 7 aylık evliyiz 24+5 haftalık da oğluşuma hamileyim ❤️😍
Buyuk aşklar nefretle başlarmış 🤣

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Benim ablamın eşiyle arkadaştı eşim eniştem tanıştırdı zaten o günden sonra peşimi bırakmadı eşim 8 Nisan 2018 de evlendik 4 yıl bitecek kazasız belasız 🙏😇❤️
Ayy kendimi okudum sanki benim eşimde eniştemin arkadaşı o tanıştırdı enişteme mümkün değil öylesine senin hatrına konuşurum bir iki gün postalarım demiştim adama vuruldum büyük konuşmak bu hayatta hep başıma iş açıyor 🤦‍♀️2 yıllık evliyim ailesi dışında Bi sorunum yok çok şükür çok mutluyum 🤲❤️

Tüm sayfalar yüklendi.