Tanisma hikayeleri♥️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Tanisma hikayeleri♥️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,430 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tanisma hikayeleri♥️
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ayy kendimi okudum sanki benim eşimde eniştemin arkadaşı o tanıştırdı enişteme mümkün değil öylesine senin hatrına konuşurum bir iki gün postalarım demiştim adama vuruldum büyük konuşmak bu hayatta hep başıma iş açıyor 🤦‍♀️2 yıllık evliyim ailesi dışında Bi sorunum yok çok şükür çok mutluyum 🤲❤️
Aynen bende 😂😂❤️ailesi değilde görümcem var bir tanee ooo dusmanima vermesin Allah kaynanam yerine geçmiş kaynanalik yapıyor

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Eşinizle nasıl tanıştınız kaç yıllık evlisiniz
Görücü usulü evlendik canım ve görücü usulü bir aşk hikayesi oldu bizimkisi, bir söz var ( görücü usulü bir aşk istiyorum gördükçe göresim görmedikçe ölesim gelir) öyle işte 🤭😍 çok şükür şimdi iki yıl oldu. Eşimin arkadaşı bizim komşumuz oluyor, o demiş evlenecek sen böyle bir kız var oda uzaktan görmüş beğenmiş. İşte üç dört ay çabaladı ben istemiyorum dedim sonra aileler devreye girdi gelip istediler bende onu ilk defa bize geldiklerinde gördüm tabi görür görmez çok güzel farklı bir duygu hissettim🤷. Ve şimdi iki yıllık evliyim ve bir oğluşum var 😍♥️ Allah'ım herkese mutlu huzurlu sevgi saygı dolu bir yuva ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏♥️

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Biz mahallede o ilçe de oturuyordu sürekli bizim bulunduğumuz mahalleye gelirdi iş için, görmüş beni sormuş falan birilerine, sonra instagramdan yazdı tanışabilir miyiz diye bende herkesle tanışmam dedim tersledim. Bidaha bana msj atmadı. Ortak tanıdığımızın düğünü vardı kuaföre gidilecek kadınları götürcek oda annem dedi sende git tamam dedim o götürdü bizi kuaföre ben utana sıkıla gittim. İşimiz bitti almaya geldi çekmiş takım elbiseyi kara gözlükleri dedim sen benimsin 😅 neyse gittik düğüne gözüm onda hemen yazdım konuşmaya başladık. 6 ağustos akşamıydı başladı herşey aralık ayın da nikahımız kıyıldı 😅🤭🤗 6 yıllık evliyiz ikinci bebeğimizi bekliyoruz çok şükür 🤗🙏

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ev almak icin geldiğimiz mahallede sünnet düğünü vardı sünnet çocuğuna ilk görüşte aşık oldum 10 yasindaydim 🤣 abi kardes mirasta anlasamayinca kardesj evi satma karari almis kendi payini bize satti yan yana oturduk yıllarca onu uzaktan izledim elinj tutmak nasil bir his diye dusunurken kendimi bulurdum ikimizin ailesi sürekli kavga ediyordu kaynana burdan taşınıp evi ona satmamiz icin her türlü çirkef ligi yaptı en son kayinpeder dayanamayip boşadı gitti evide kaynanaya birakti ne halin varsa gör diye iki düşman aile olduğumuz için konusmak bile yasakti onlarla ama biz birbirimize asik olduk oda bana karşı ayni seyleri hissetmeye baslamis 8 sinifta cikmaya basladik biri duyar diye korkup ayrildik ayril baris derken birbirimizden vaz gecemedik ve bir dünya savaş verip evlendik simdi onun ailesi beni sevmez benim ailemde onun ailesini sevmez 🤷 ama biz kocamla mutluyuz ikimizden başka kimin ne dedigi umrumuzda deil bi oğlum var ikinciye hamileyim kizim olucak nasipse 6 yıllık evliyim cok şükür 💝

Tüm sayfalar yüklendi.