Merhaba canım hoşşş geldiiinnnnnnnnSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
7aylik evliyim 13+2gebryim veee ikizlere hamileyim
Çok bulantım oluyor sizde nasıl gidiyor
İnşallah cnm inşallahMerhaba canım hoşşş geldiiinnnnnnnnBende 16 haftalık hamileyim ben bu bulantı ve kusma yüzünden çekmediğim çile kalmadı şimdi yeni yeni ayağa kalkıyorum geçecek inşallah
![]()
Bn 33 haftalık hamileyim ilk aylar çok şükür rahat geçiyor bn gebelik sadece pisirdgimi yiyemiyrdm etten ve yumurtadan tiiksinmistm halada var o tiksinme son aylarda mide yanması mahvediyr bniSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
Aleyküm selam canım hayırlı uğurlu olsun bende 30+6 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiç migdem bulanmadi şimdiler de başladıSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
Ne yumurta nede süt hiç tuketemiyorumBn 33 haftalık hamileyim ilk aylar çok şükür rahat geçiyor bn gebelik sadece pisirdgimi yiyemiyrdm etten ve yumurtadan tiiksinmistm halada var o tiksinme son aylarda mide yanması mahvediyr bni
Saol cnm Allah razı olsunAleyküm selam canım hayırlı uğurlu olsun bende 30+6 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiç migdem bulanmadi şimdiler de başladı
Hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minikler inşallahSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
Hoşbulduk canım benimHoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minikler inşallah
Bende 8 yıldır evliyim 2 çocuğum var kızım 3 yaşında oğlum 32 günlük![]()
Vlla bilmiyrum ki cvnm yumurtayı çok seven biriydim şuan tiksiniyorum süt e gelince kendimi bildim bileli hiç süt icmemism içsem bu aralar halbuki çok yararlida işte midem almiyrNe yumurta nede süt hiç tuketemiyorum
Çok kötü geçiyor
Acaba ikiz gebelik te dahami şiddetli diye
Düşünmüyor degilim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Saol cnm Allah razı olsun
Rabbim yardımcımız olsun inşallah![]()
2015 te mi ewlendinizHoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minikler inşallah
Bende 8 yıldır evliyim 2 çocuğum var kızım 3 yaşında oğlum 32 günlük![]()
Bende aynı şekilde doğru dürüst bir şey yiyemiyorumVlla bilmiyrum ki cvnm yumurtayı çok seven biriydim şuan tiksiniyorum süt e gelince kendimi bildim bileli hiç süt icmemism içsem bu aralar halbuki çok yararlida işte midem almiyr