Tarkan geççek şarkısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Tarkan geççek şarkısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,150 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tarkan geççek şarkısı
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi
Kızlar bugün Sabah 4 te bu şarkıyla uyandım bayıldım şarkıya ama nedense şarkıyı hep kötüye yordular anlamadım benim düşüncem adam korona için çıkarmış ama siyasete attılar yine 🤔siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 🙄
Ben dinlemedim dur bı dinleyeyim canım 😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bugün Sabah 4 te bu şarkıyla uyandım bayıldım şarkıya ama nedense şarkıyı hep kötüye yordular anlamadım benim düşüncem adam korona için çıkarmış ama siyasete attılar yine 🤔siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 🙄
Kuzum adam zaten korona için çıkarmış şarkı sözünden bile belli korona için olduğu su kötü günleri bı atlatsaydik millet bu ara her şeyi siyasete bağlar oldular işte aman dinle geç 😂😂

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Siyaset için bile olsa güzel olmuş yani ben birazını dinledim pek sevmedim ama megastar işte ne yapsa yeridir 😅😅😅

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum adam zaten korona için çıkarmış şarkı sözünden bile belli korona için olduğu su kötü günleri bı atlatsaydik millet bu ara her şeyi siyasete bağlar oldular işte aman dinle geç 😂😂
Aynen baariz ortada korona için yazdığı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Siyaset için bile olsa güzel olmuş yani ben birazını dinledim pek sevmedim ama megastar işte ne yapsa yeridir 😅😅😅
Aynen onun dilinden başka güzel

Tüm sayfalar yüklendi.