Kızlar bugün Sabah 4 te bu şarkıyla uyandım bayıldım şarkıya ama nedense şarkıyı hep kötüye yordular anlamadım benim düşüncem adam korona için çıkarmış ama siyasete attılar yine
siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 

Kuzum adam zaten korona için çıkarmış şarkı sözünden bile belli korona için olduğu su kötü günleri bı atlatsaydik millet bu ara her şeyi siyasete bağlar oldular işte aman dinle geçKızlar bugün Sabah 4 te bu şarkıyla uyandım bayıldım şarkıya ama nedense şarkıyı hep kötüye yordular anlamadım benim düşüncem adam korona için çıkarmış ama siyasete attılar yinesiz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
![]()
Siyaset için bile olsa güzel olmuş yani ben birazını dinledim pek sevmedim ama megastar işte ne yapsa yeridirKızlar bugün Sabah 4 te bu şarkıyla uyandım bayıldım şarkıya ama nedense şarkıyı hep kötüye yordular anlamadım benim düşüncem adam korona için çıkarmış ama siyasete attılar yinesiz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
![]()
Aynen baariz ortada korona için yazdığıKuzum adam zaten korona için çıkarmış şarkı sözünden bile belli korona için olduğu su kötü günleri bı atlatsaydik millet bu ara her şeyi siyasete bağlar oldular işte aman dinle geç![]()
Aynen onun dilinden başka güzelSiyaset için bile olsa güzel olmuş yani ben birazını dinledim pek sevmedim ama megastar işte ne yapsa yeridir![]()
Çok güzel ya gerçektenKızlar bugün Sabah 4 te bu şarkıyla uyandım bayıldım şarkıya ama nedense şarkıyı hep kötüye yordular anlamadım benim düşüncem adam korona için çıkarmış ama siyasete attılar yinesiz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
![]()
Aynen onun dilinden başka güzelSiyaset için bile olsa güzel olmuş yani ben birazını dinledim pek sevmedim ama megastar işte ne yapsa yeridir![]()
Adam güzel adamAynen onun dilinden başka güzel
Tarkan hassas noktam ablaaAdam güzel adam
CoookookkkAdam güzel adam