Tecrübeli anneler bi bakın hele❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Tecrübeli anneler bi bakın hele❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,034 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübeli anneler bi bakın hele❤️❤️
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Burada bilgisini ve tecrubesini ettigime gore bebeklerin poposuna dokulen pudralari kullaniyorum..3 cocugumdada 2.gun gobekleri dustu.. allah nasip ederse 4.sunu kucagima alirsam ondada istisnasiz bu sekilde yapicam.. ve gobek dustukten sonra bile orasi iyice kapanana kadar her altini degistirdigimde biraz o pudradan dokuyordum o kadar hizli iyilesiyorki bu konuda hic sıkınti cekmedim.. ama iltihap varsa iltihap tehlikelidir doktora danismadan hicbirsey yapmamalisin..
Yıkamayın kesinlikle ve kuru tutulmasi gerek hatta benimki kaniyordu oğlumun tentürdiyot sür dedi dr öyle öyle düştü

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Yıkamayın kesinlikle ve kuru tutulmasi gerek hatta benimki kaniyordu oğlumun tentürdiyot sür dedi dr öyle öyle düştü
Bende ayni fikirdeyim..
Gül canım dileğim hep gül ☺️amaannn anlamayana davul zurna az anlayana da sivri sinek saz misali 😂😂😂
Sen yurt disindan gelen kuzenlerine falanda boyle fesatlik yapiyormusun :) burda onlarca annenin bilgi ve tecrubesi soz konusu.. kendince yargilarinla burdaki annelerin dogruluk payinin ustune gecemezsin.. ve kimseyide yargilama kapasitesinde degilsin.. acikcasi oldukca seviyesiz buldum sizi dolayisiyla yazdiklariniza birebir cevap verme geregi bile duymadim.. ama kendinizi oldukca kucuk dusuruyorsunuz.. kimse bugune kadar belirtmediyse size ben size olan son yorumumda belirtmek istedim.. yazik..

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Bende ayni fikirdeyim..

Sen yurt disindan gelen kuzenlerine falanda boyle fesatlik yapiyormusun :) burda onlarca annenin bilgi ve tecrubesi soz konusu.. kendince yargilarinla burdaki annelerin dogruluk payinin ustune gecemezsin.. ve kimseyide yargilama kapasitesinde degilsin.. acikcasi oldukca seviyesiz buldum sizi dolayisiyla yazdiklariniza birebir cevap verme geregi bile duymadim.. ama kendinizi oldukca kucuk dusuruyorsunuz.. kimse bugune kadar belirtmediyse size ben size olan son yorumumda belirtmek istedim.. yazik..
Benim yurt dısında kuzenim falan yok ama olsaydı ve de senin gibi düŞünseydi ona da aynı seyleri söylerdim. Ayruca terbiyesiz seviyesiz olanda sensin su attıgın son yorumda zaten bunun kanıtı. Ben hiç bir zaman kimseyi yargılamadım herkes biliyo burada ama sen beni ne kadar tanıyorsunda seviyesiz buluyorsun bakalım. Madem takmıyordun da beni neden birebir cevap verdn her yorumuma bişiler yazmıssın 😂 anlasılan zoruna gitti birseyler asıl sana yazık ki avrupa da olup "sözde" medeniyet alamamıssın. Ayrıca soruldu bende senin gibi cevap verdim. Bnm cewaplarımda senin gibi kafadan sallama değil canım ben bu sektörün içindeyim. Bana seviyesiz fesat gibi kelimelerle hakaret ettiğin için bence site yöneticisi seni siteden cıkarmalı... İi geceler

Özlem87

Kayıtlı Üye
rank
Tıp Avrupa da farklı Asya'da farklı gibi bir algı oluşmasın kimsede... Dünyanın bir ucundan başka ucuna kadar aynıdır uygulama eğer farklı bir durum varsa o isde yanlış birşey vardır... Benim oğlumun da geç düştü göbeği şuan 4.bucuk yaşında bana göbeği düşmeden yıkamayın dendi ozaman eskiden doğar doğmaz yıkıyorlarmis artık yapılmıyor demişlerdi ben beklemiştim çünkü enfeksiyona açık oluyormus... Siz en iyisi doktora sorun ama düşmedi diye telaşlanmayin değişebiliyor... ❤️

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Annnişler kızımın göbegi düşmedi antibiyotik kullandım bitti bana diyorlar kahve koy içine etrafına yapan varmı
Bence öyle bişey yapmamalısın doktor ne öneriyorsa doğru olan odur. Mikrop kapar perişan olur yavrum. Orayı kuru tutmaya çalış mesela gazlı bezle hafif hafif sil kurula bunun olayı oranın kuru kalmasıdır. Bişey dökülecek olsa doktorlar dökün derdi yapma aman.

Tüm sayfalar yüklendi.