Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce 😂
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 23 Ocak 2022 #1 Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce
Belinayin❤️ Annesi Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1,369 23 Ocak 2022 #2 Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Ya gözünü seveyim otur oturduğun yerde kendine macera arama be canm Allah korusun bişey olur boş ver kalsın otur sen evinde
Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Ya gözünü seveyim otur oturduğun yerde kendine macera arama be canm Allah korusun bişey olur boş ver kalsın otur sen evinde
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 23 Ocak 2022 #3 Aman diyim canım ne olur ne olmaz bugün bir yarım saat oğlum çok üzüldüğü için çıkardım alalh korusun her yer buz boşver
Aman diyim canım ne olur ne olmaz bugün bir yarım saat oğlum çok üzüldüğü için çıkardım alalh korusun her yer buz boşver
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 23 Ocak 2022 #4 Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Valla benim de içim gidiyor ama tutuyorum kendimi kapının önüne bile çıkmadım hiç risk alma bence
Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Valla benim de içim gidiyor ama tutuyorum kendimi kapının önüne bile çıkmadım hiç risk alma bence
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 23 Ocak 2022 #5 Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Canımsın biz küçükken abimler le kayiyorduk ben 7yasindaydim duran arabanın aldina girdim çöp poşeti te super kayıyor
Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Canımsın biz küçükken abimler le kayiyorduk ben 7yasindaydim duran arabanın aldina girdim çöp poşeti te super kayıyor
A Aysem Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 998 23 Ocak 2022 #6 Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Kız ben çamaşır sermiyorum bişey olur diye sen azıcık kaysam mi diyorsun
Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Kız ben çamaşır sermiyorum bişey olur diye sen azıcık kaysam mi diyorsun
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 23 Ocak 2022 #7 Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Kız normal şeyler aşer. Aman diyim düşer şasarsin bide Allah esirgesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ocak 2022 Helin in annesi' Alıntı: Canımsın biz küçükken abimler le kayiyorduk ben 7yasindaydim duran arabanın aldina girdim çöp poşeti te super kayıyor Genişletmek için tıkla ... Arkadaşta yol gösteriyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ocak 2022 Helin in annesi' Alıntı: Canımsın biz küçükken abimler le kayiyorduk ben 7yasindaydim duran arabanın aldina girdim çöp poşeti te super kayıyor Genişletmek için tıkla ... Arkadaşta yol gösteriyor
Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Kız normal şeyler aşer. Aman diyim düşer şasarsin bide Allah esirgesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ocak 2022 Helin in annesi' Alıntı: Canımsın biz küçükken abimler le kayiyorduk ben 7yasindaydim duran arabanın aldina girdim çöp poşeti te super kayıyor Genişletmek için tıkla ... Arkadaşta yol gösteriyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ocak 2022 Helin in annesi' Alıntı: Canımsın biz küçükken abimler le kayiyorduk ben 7yasindaydim duran arabanın aldina girdim çöp poşeti te super kayıyor Genişletmek için tıkla ... Arkadaşta yol gösteriyor
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 23 Ocak 2022 #8 Zeynep23' Alıntı: Kız normal şeyler aşer. Aman diyim düşer şasarsin bide Allah esirgesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ocak 2022 Arkadaşta yol gösteriyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ocak 2022 Arkadaşta yol gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Ben 7yasindan bahsediyorum sakın kayma
Zeynep23' Alıntı: Kız normal şeyler aşer. Aman diyim düşer şasarsin bide Allah esirgesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ocak 2022 Arkadaşta yol gösteriyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ocak 2022 Arkadaşta yol gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Ben 7yasindan bahsediyorum sakın kayma
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 23 Ocak 2022 #9 Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Riske atma canım
Tazeana' Alıntı: Kızlar azcık dikkatli olarak yokuş aşşa bir miktar tepsiyle kaysam sorun olur mu sizce Genişletmek için tıkla ... Riske atma canım
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 23 Ocak 2022 #10 İçim gidiyor evimizin yanı yokuş hem de cadde falan değil geceleri de boş oluyor