Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Ben 5 hamileliğimdede vurdurmadım canım.
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 3 Aralık 2021 #11 İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Ben 5 hamileliğimdede vurdurmadım canım.
İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Ben 5 hamileliğimdede vurdurmadım canım.
C ~canan~ Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 145 3 Aralık 2021 #12 Songül❤️' Alıntı: Ben 5 hamileliğimdede vurdurmadım canım. Genişletmek için tıkla ... Peki sezaryen mi Normal doğum mu oldunuz. Ben de vurdurmadim bu gebeligimde. Sezaryen olcam kararsiz kaldim.
Songül❤️' Alıntı: Ben 5 hamileliğimdede vurdurmadım canım. Genişletmek için tıkla ... Peki sezaryen mi Normal doğum mu oldunuz. Ben de vurdurmadim bu gebeligimde. Sezaryen olcam kararsiz kaldim.
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 3 Aralık 2021 #13 canan🌿' Alıntı: Peki sezaryen mi Normal doğum mu oldunuz. Ben de vurdurmadim bu gebeligimde. Sezaryen olcam kararsiz kaldim. Genişletmek için tıkla ... 3 tane normal doğum yaptım.İkinci sezaryenim olacak şimdide canım.Ben hiçbirinde yaptırmadığım için bundada yaptırmak istemedim kuzum.
canan🌿' Alıntı: Peki sezaryen mi Normal doğum mu oldunuz. Ben de vurdurmadim bu gebeligimde. Sezaryen olcam kararsiz kaldim. Genişletmek için tıkla ... 3 tane normal doğum yaptım.İkinci sezaryenim olacak şimdide canım.Ben hiçbirinde yaptırmadığım için bundada yaptırmak istemedim kuzum.
Mervegüll Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2,150 3 Aralık 2021 #14 İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Bana 18 haftada yaptılar
İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Bana 18 haftada yaptılar
C ~canan~ Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 145 3 Aralık 2021 #15 Songül❤️' Alıntı: 3 tane normal doğum yaptım.İkinci sezaryenim olacak şimdide canım.Ben hiçbirinde yaptırmadığım için bundada yaptırmak istemedim kuzum. Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın maşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Songül❤️' Alıntı: 3 tane normal doğum yaptım.İkinci sezaryenim olacak şimdide canım.Ben hiçbirinde yaptırmadığım için bundada yaptırmak istemedim kuzum. Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın maşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Ö Özlemmm Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 33 3 Aralık 2021 #16 İklim' Alıntı: 20 hafta da diye biliyorum şart değilse bende yaptırmasam valla ben iğneden çok korkuyorum tırsıyorumm kara kara düşünüyorum bende o malum günü Genişletmek için tıkla ... Yaptırman iyi olur ben de yaptırdım 3 4 gün kolum çok ağrıdı ama geçti yani ablam iğne olmadığı için çabuk hastalanıyordu yinede sen bilirsin ama Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2021 İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Ben ilkini 20. İkincisini 24. Haftada yatırdım ama 3. De varmış 1 hafta sonra gidicem bakalım
İklim' Alıntı: 20 hafta da diye biliyorum şart değilse bende yaptırmasam valla ben iğneden çok korkuyorum tırsıyorumm kara kara düşünüyorum bende o malum günü Genişletmek için tıkla ... Yaptırman iyi olur ben de yaptırdım 3 4 gün kolum çok ağrıdı ama geçti yani ablam iğne olmadığı için çabuk hastalanıyordu yinede sen bilirsin ama Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2021 İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Ben ilkini 20. İkincisini 24. Haftada yatırdım ama 3. De varmış 1 hafta sonra gidicem bakalım
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 3 Aralık 2021 #17 İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Benim ilk tetenoz asisi 18. Haftada olmustu kuzum
İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Benim ilk tetenoz asisi 18. Haftada olmustu kuzum
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 1,753 Konum İstanbul 3 Aralık 2021 #18 İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Gebelikte 1. Doz 20 haftada 2. Doz 24 haftada 3. Doz doğumdan sonra Toplam da 5 defa yaptirirsan ömür boyu koruyuculuğu var dedi hemşire
İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Gebelikte 1. Doz 20 haftada 2. Doz 24 haftada 3. Doz doğumdan sonra Toplam da 5 defa yaptirirsan ömür boyu koruyuculuğu var dedi hemşire
M Mucizebebekim Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 252 3 Aralık 2021 #19 İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Ben bugun 1.oldum 21.haftadayim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2021 Gizemrüya' Alıntı: Benim ilk tetenoz asisi 18. Haftada olmustu kuzum Genişletmek için tıkla ... 1 ay sonrada ikinciyi olacagim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2021 İklim' Alıntı: 20 hafta da diye biliyorum şart değilse bende yaptırmasam valla ben iğneden çok korkuyorum tırsıyorumm kara kara düşünüyorum bende o malum günü Genişletmek için tıkla ... Canim yaptir bende igneden asiri korkar hatta bayilirim ama oldum sezeryan falan olsa metal kullanimi falan her ihtimale karsi olman lazim
İrmakk' Alıntı: Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi Genişletmek için tıkla ... Ben bugun 1.oldum 21.haftadayim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2021 Gizemrüya' Alıntı: Benim ilk tetenoz asisi 18. Haftada olmustu kuzum Genişletmek için tıkla ... 1 ay sonrada ikinciyi olacagim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2021 İklim' Alıntı: 20 hafta da diye biliyorum şart değilse bende yaptırmasam valla ben iğneden çok korkuyorum tırsıyorumm kara kara düşünüyorum bende o malum günü Genişletmek için tıkla ... Canim yaptir bende igneden asiri korkar hatta bayilirim ama oldum sezeryan falan olsa metal kullanimi falan her ihtimale karsi olman lazim
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 3 Aralık 2021 #20 canan🌿' Alıntı: Allah bağışlasın maşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Amin canım.Cümlemize inşaAllah kuzum
canan🌿' Alıntı: Allah bağışlasın maşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Amin canım.Cümlemize inşaAllah kuzum