tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmakk tarafından oluşturulan tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,889 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor
Konbuyu başlatan İrmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

...

Moderator
Mod
rank
Peki sezaryen mi Normal doğum mu oldunuz. Ben de vurdurmadim bu gebeligimde. Sezaryen olcam kararsiz kaldim.
3 tane normal doğum yaptım.İkinci sezaryenim olacak şimdide canım.Ben hiçbirinde yaptırmadığım için bundada yaptırmak istemedim kuzum.

Özlemmm

Kayıtlı Üye
rank
20 hafta da diye biliyorum şart değilse bende yaptırmasam valla ben iğneden çok korkuyorum tırsıyorumm 😄🤭🤭 kara kara düşünüyorum bende o malum günü 😄😄
Yaptırman iyi olur ben de yaptırdım 3 4 gün kolum çok ağrıdı ama geçti yani ablam iğne olmadığı için çabuk hastalanıyordu yinede sen bilirsin ama 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi
Ben ilkini 20. İkincisini 24. Haftada yatırdım ama 3. De varmış 1 hafta sonra gidicem bakalım

Mucizebebekim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar tetenoz asisi kacinci haftada yapiyor we sart mi
Ben bugun 1.oldum 21.haftadayim

Benim ilk tetenoz asisi 18. Haftada olmustu kuzum
1 ay sonrada ikinciyi olacagim

20 hafta da diye biliyorum şart değilse bende yaptırmasam valla ben iğneden çok korkuyorum tırsıyorumm 😄🤭🤭 kara kara düşünüyorum bende o malum günü 😄😄
Canim yaptir bende igneden asiri korkar hatta bayilirim ama oldum sezeryan falan olsa metal kullanimi falan her ihtimale karsi olman lazim

Tüm sayfalar yüklendi.