Toplanma ve akıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selda mas tarafından oluşturulan Toplanma ve akıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 799 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Toplanma ve akıntı
Konbuyu başlatan Selda mas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Salı günü 37. Hafta dolmus olacak bu hafta akıntı hatta bazen su zannediyorum ve sürekli karnımın sağ tarafına toplanıp orada kalması fazlalaştı erken mi acaba oğlumda yaşamadığım şeyleri erkenden yaşıyorum önceki hamileliğimde 39 da bile sıkıntım yoktu 🤦🏼‍♀️

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Salı günü 37. Hafta dolmus olacak bu hafta akıntı hatta bazen su zannediyorum ve sürekli karnımın sağ tarafına toplanıp orada kalması fazlalaştı erken mi acaba oğlumda yaşamadığım şeyleri erkenden yaşıyorum önceki hamileliğimde 39 da bile sıkıntım yoktu 🤦🏼‍♀️
37.haftada acilma olmustu canim doğuma gitmiştim aceleciydi benimki😂 sen ne durumdasin bilmiyorum ama hazirlikli ol🥰 son kontrollerde daha netleşir artık

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kasilmaya baslamis benim 33 haftalarimda baslamisti kasilmalari tas gbi oluyodunkarnim.yamuk yumuk binhal aliyodu sertlesiyodu 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar