Hah tamam ben yanlış hatirlamisim canlar pardon özür dilerim🤣🤭🙏🏻 Önemli degil kuzum
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 20 Ekim 2021 #21 Gizemrüya' Alıntı: Hah tamam ben yanlış hatirlamisim canlar pardon özür dilerim Genişletmek için tıkla ... Önemli degil kuzum
Gizemrüya' Alıntı: Hah tamam ben yanlış hatirlamisim canlar pardon özür dilerim Genişletmek için tıkla ... Önemli degil kuzum
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 20 Ekim 2021 #22 Dilek keskin' Alıntı: 6+2 HAMILEYIM perşembe günü doktora gidicem insallah kalp atışı duyarız ❤ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım
Dilek keskin' Alıntı: 6+2 HAMILEYIM perşembe günü doktora gidicem insallah kalp atışı duyarız ❤ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım
Ç Çocuklarm benim herşeyim Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1,128 20 Ekim 2021 #23 Gizemrüya' Alıntı: Ayyy hadi inşallah canımm hersey gönlünce olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Ekim 2021 Mami sibelin kocası kızz oyle degilmiydi ben mi yanlis hatırlıyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Ekim 2021 Mami sibelin kocası kızz oyle degilmiydi ben mi yanlis hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Ya kız o iyiki varsınız çocuklarım in eşiydi yanlış bilmiyosam
Gizemrüya' Alıntı: Ayyy hadi inşallah canımm hersey gönlünce olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Ekim 2021 Mami sibelin kocası kızz oyle degilmiydi ben mi yanlis hatırlıyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Ekim 2021 Mami sibelin kocası kızz oyle degilmiydi ben mi yanlis hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Ya kız o iyiki varsınız çocuklarım in eşiydi yanlış bilmiyosam
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 20 Ekim 2021 #24 ❤ELMAS❤' Alıntı: Ya kız o iyiki varsınız çocuklarım in eşiydi yanlış bilmiyosam Genişletmek için tıkla ... Oylemiydi kuzum kafam karışmış
❤ELMAS❤' Alıntı: Ya kız o iyiki varsınız çocuklarım in eşiydi yanlış bilmiyosam Genişletmek için tıkla ... Oylemiydi kuzum kafam karışmış