Uyku

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Uyku başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,991 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur25

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Gece 12 gibi uyuyorum sabah ise 7 de uyaniyorum bazen uyuyabiliyorum bazen hiç uyamiyorım uyku düzenim nasil düzeltcem 😔😔
5 seneden beri gece sürekli uyaniyorum tam uykuya dalicam oglum uyaniyor tam uyucam kocam horlamaya basliyor ezan okunuyor anca yatabiliyorum sabahta 8 de uyaniyor oglum acıktım diye tutturuyor birdahada uyuyamıyorum uykusuzluk aliskanlik yaptı bazen deliksiz uyudugumda kendime sasiriyorum iki haftaya kizimda dogucak dahada yatamam artik 🤣 bebekler geldikten sonra uyku düzeni kalmıyor malesef 🤦

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
5 seneden beri gece sürekli uyaniyorum tam uykuya dalicam oglum uyaniyor tam uyucam kocam horlamaya basliyor ezan okunuyor anca yatabiliyorum sabahta 8 de uyaniyor oglum acıktım diye tutturuyor birdahada uyuyamıyorum uykusuzluk aliskanlik yaptı bazen deliksiz uyudugumda kendime sasiriyorum iki haftaya kizimda dogucak dahada yatamam artik 🤣 bebekler geldikten sonra uyku düzeni kalmıyor malesef 🤦
Maşallah kuzum iyi dayanıyorsun Rabbim yardımcımız olsun şimdiden 🤲🏻

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Gece 12 gibi uyuyorum sabah ise 7 de uyaniyorum bazen uyuyabiliyorum bazen hiç uyamiyorım uyku düzenim nasil düzeltcem 😔😔
Hamileliğin başında ve sonunda uyku düzensizliği oluyor düzelir merak etme. Bide bişey daha diyeyim sen saat kaçta uyanıp kaçta yatıyorsan doğumdan sonra bebeğinde aynı saatte yatıp kalkacak bende öyleydim. On iki de anca uykuya dalardım sabahta saat 4:30 5 gibi uyandırdım bebeğimde öyle halada öyle değişmedi uyku düzenimiz 🤷

Meva

Kayıtlı Üye
rank
Benimde aynı canm 😔 uykusuzluk halsizlik te yapıyor.uyumadan önce bir saat telefona bakmıyorum, uyumadan 3_4 saat önce çay falan içmiyorum, magnezyum içiyorum,yastigima lavanta yağı damlatıp yatıyorum.ise yarıyor ama her zaman değil

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
@Zeynepkoroglu42 Allah'ın bana da böyle uyku nasip etsin 😂😂🤲🏻
Amin😉😉
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamileliğin başında ve sonunda uyku düzensizliği oluyor düzelir merak etme. Bide bişey daha diyeyim sen saat kaçta uyanıp kaçta yatıyorsan doğumdan sonra bebeğinde aynı saatte yatıp kalkacak bende öyleydim. On iki de anca uykuya dalardım sabahta saat 4:30 5 gibi uyandırdım bebeğimde öyle halada öyle değişmedi uyku düzenimiz 🤷
Vala uykuya dalmak zor bide uyudugun zaman da sanki kafan bir yerde sürekli sesler ruyalar derken uykum tamamen gitti

Vala uykuya dalmak zor bide uyudugun zaman da sanki kafan bir yerde sürekli sesler ruyalar derken uykum tamamen gitti
Bol bol uyu derim bebek dogdukdan sonra uyuyamiyorsun malesef bizimi akwam 4 de oyandi saat 4 olmuw 12 saatda 2 saat uyudu uyumadi hala uyumuyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
tanıdıklarım da öyle diyor bebek geldikten sonra gircem uyuduğunu filan, 😍😍😊

Bol bol uyu derim bebek dogdukdan sonra uyuyamiyorsun malesef bizimi akwam 4 de oyandi saat 4 olmuw 12 saatda 2 saat uyudu uyumadi hala uyumuyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
tanıdıklarım da öyle diyor bebek geldikten sonra gircem uyuduğunu filan, 😍😍😊

Tüm sayfalar yüklendi.