Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar ben bı haftadir uyuyamıyorum gece sık sık kalkıyorum fena ter içinde 37 +5 şu an hala aynı kilom da yok ama uykum bozukdumuda bidaha yaramıyor um napcam bilmiyorum gözlerim ağrıyor
Kizlar ben bı haftadir uyuyamıyorum gece sık sık kalkıyorum fena ter içinde 37 +5 şu an hala aynı kilom da yok ama uykum bozukdumuda bidaha yaramıyor um napcam bilmiyorum gözlerim ağrıyor
30. Haftadan beri oyleyim canim 35 olduk hala ayni sukur sen 37 olmussun az kalmis dayan daha erken baslayanlar var Allah yardimcimiz olsun yapcak bisey yok
Hem havalar ısındı hem 30 hafta sonrası ateş basması ve uykusuzluk olması normal kuzum. Maalesef elimizden birşey gelmiyor doğuma kadar devam
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Cnn 28 haftalık olduk sersem gibi geziyorum evin içinde uyudugum uyandigim belirsiz oldu ya mide bulantısı bas dönmesi istahsizlikda başladı tatlım bunların hepsi gebelikten mi acep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cnn 28 haftalık olduk sersem gibi geziyorum evin içinde uyudugum uyandigim belirsiz oldu ya mide bulantısı bas dönmesi istahsizlikda başladı tatlım bunların hepsi gebelikten mi acep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğuma kadar bu şekilde mi olacak yani cnm yandım o zmn balim ya daha 28 haftaligiz
Maalesef çiçeğim şahsen bende hem zombi hemde koca bi ter kovası gibi geziyorum evde
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr