Tmm kusum çok teşekkür ederimBiri adet tarihine göre biri ultrasona göre yazıyor canım bende de öyle biri 15 biri 14

Tmm kusum çok teşekkür ederimBiri adet tarihine göre biri ultrasona göre yazıyor canım bende de öyle biri 15 biri 14
Canm uygulama tam 40 haftayı doldurduğu günü yazıyor erken de olabilir tabu 37 38 39. Haftalarda felanKızlar uygulamaya qöre 21 Kasım doqumum qörünüyor hesaplarma qöre tam 40 hafta yapıyor, Şuan 99 qünüm kaldıqnı söylüyor, kızım olacak Allah nasip ederse. Uyqulamanin dediqi tarihte doqum yapan olduğu acaba ?![]()
Aynı bendede yazıyor hepsi aynı canım farkındaysan kaç haftadaysan o bile bazen 1 gün aralıklı degisiyorAaaaa yazıyormuş ewet ama bi 19 Kasım birde 20 Kasım yaziyor sizde aynı acaba
Canim uygulama son adetine gore hesapliyor gec dollenme olduysa onagore dogum yaparsinKızlar uygulamaya qöre 21 Kasım doqumum qörünüyor hesaplarma qöre tam 40 hafta yapıyor, Şuan 99 qünüm kaldıqnı söylüyor, kızım olacak Allah nasip ederse. Uyqulamanin dediqi tarihte doqum yapan olduğu acaba ?![]()
Ya ben tam 37+0 oldum.her an gele bilirmi ? Yani 9 buçuk aylık sayılıyor???Canım tam o gün doğmuyor 37den sonra her an gelebilir 40 haftasını doldurup 41 42de bile doğabilir bebeğe bağlı yani o canı ne zaman isterse o zaman geliyortahmini tarih o tam o gün doğan bebek çok nadirdir
Dediğim gibi bebeğe bağlı canım 37den sonra artık normal sayılıyor doğsa da, her an olabilir 37 sonrasıYa ben tam 37+0 oldum.her an gele bilirmi ? Yani 9 buçuk aylık sayılıyor???
Geç döllenme deqil bildiqm kadaryla adetimle bir qidiyor haftam şuanda bi ara 14 15 haftalikken 5 qün qeride qosterirdi ultrasyon 18 haftadan sonra adet tarihimi yakaladı şuan 26 haftalqmCanim uygulama son adetine gore hesapliyor gec dollenme olduysa onagore dogum yaparsin
Ben ozel muayene haneye gidyorum 200 tl veryom bende ama mesela bugun gittiysem birdahaki sefer 1kurus bile almiyor sonrasinda aliyor detayli ultrasyon bile ayni fiyat exstra ucret almadi hic her resmin uzerinde ilk haftadan beri hepsinde var resm atamiyorum beceremedim biturluBana resim atın bende gidiyorum her gittigimde 200 TL veriyorum ama yazmıyor
Anlafim bebegim ama bebek ne zaman gelmek isterse ozaman geliyor 8 ayli doguranda var 1 2 hafta erkende yada 1 hafta gec doguranda var o bebegine bagliGeç döllenme deqil bildiqm kadaryla adetimle bir qidiyor haftam şuanda bi ara 14 15 haftalikken 5 qün qeride qosterirdi ultrasyon 18 haftadan sonra adet tarihimi yakaladı şuan 26 haftalqm