Sorum var Uyumak istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fadime gg tarafından oluşturulan Uyumak istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 627 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyumak istiyorum
Konbuyu başlatan Fadime gg
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar uyku denen şey nerde aceba öleceğim uykusuzluktan son günler hiç uyuyamıyorum benim gibi olan varmı 37.haftafayiz
Olmaz mı canım Hollandada şu an saat 05:08 ve ben 30/40 dakika önce uyandım. Ama akşamlarıda pek uyuyabiliyor musun die sorma hep sağ sol kıpırdanmak ki her kıpırdadığımda mecbur uyanıyorum çünkü karnım ağır basıyor bu böyle 36/37 haftalar civarında başlamıştı artık son 8 günüm var ve hala devam aynı şekilde. Ben de uyanınca kalkıyorum gün içinde yapmam gereken işleri hallediyorum sonra yine sabah 8/9 civarı yatıyorum uyuyorum 2/3 saat kadar. Öğlen kalkıp diğer işlerimi/alışverişlerimi hallediyorum. Öğleden sonra tekrar uzanıyorum biraz yoksa ayaklarım tamamen davul gibi oluyor.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar uyku denen şey nerde aceba öleceğim uykusuzluktan son günler hiç uyuyamıyorum benim gibi olan varmı 37.haftafayiz
Bu normalmiş dün bir doktoru dinledim 31.haftadan itibaren uykusuzluk arta arta başlıyormuş yani normalmiş öyle dedi hatta şaşırdığım ben normalde sakar biri değilimdir baya reflekslerim güçlüdür ama bu ara baya elimde ne tutarsam düşürüyorum eşimde kızdı geçen bir lokmayı ağzına götüremedin ne oluyor sana sürekli düşürüyorsun herşeyi diye meğer buda normalmiş ben 31. Haftadan gidiyorum bu haftalarda normalmiş ilginç ama gebelik baya farklı şeyler barındırıyor 🤗🤗

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benimki erken başlamış 😁 bende uykuyu unuttum 2-3 saat uyuyabilirsem şükrediyorum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.