Varis

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esma Aydın tarafından oluşturulan Varis başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 702 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Varis
Konbuyu başlatan Esma Aydın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma Aydın

Esma Aydın

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 28 haftalık hamileyim.3. Hamileliğim vajinada varis var. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?doğum kolay oldu mu sonrasında geçti mi? Merak ediyorum

E

Esroş

Guest
Merhaba kızlar 28 haftalık hamileyim.3. Hamileliğim vajinada varis var. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?doğum kolay oldu mu sonrasında geçti mi? Merak ediyorum
Merhaba bende 28 haftalık gebeyim benimde vajinamda varis var kalp damar cerrahi dru, kadın doğum drum ve ebe tanıdıklarım kesinlikle normal doğumu desteklemiyor ıkınma sonucunda şişen damarların patlama ihtimali çok yüksek olduğu için. Sonrası için vajinadaki damarların şişliğinin ineceğini söylediler gerekirse cerrahi müdahale gerekebilir yaşayıp göreceğiz dediler bekliyorum bakalım bende ilk çocuğumu normal dünyaya getirdim şimdi sezeryan olacak kısmetse hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum cümlemize

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaşamadım cnm ama bugün bu konu üzerine hastanede bilgi verdiler doğumdan sonra geçiyormuş

Esma Aydın

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bende 28 haftalık gebeyim benimde vajinamda varis var kalp damar cerrahi dru, kadın doğum drum ve ebe tanıdıklarım kesinlikle normal doğumu desteklemiyor ıkınma sonucunda şişen damarların patlama ihtimali çok yüksek olduğu için. Sonrası için vajinadaki damarların şişliğinin ineceğini söylediler gerekirse cerrahi müdahale gerekebilir yaşayıp göreceğiz dediler bekliyorum bakalım bende ilk çocuğumu normal dünyaya getirdim şimdi sezeryan olacak kısmetse hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum cümlemize
Çok teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.